Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» КИЇВЩИНИ ТРИВАЄ — РЕКОНСТРУКЦІЮ НЕЖИТЛОВОЇ БУДІВЛІ ПІД ДИТСАДОК У СЕЛІ ЛЕБЕДІВКА ПЛАНУЄТЬСЯ ЗАВЕРШИТИ ЦЬОГОРІЧ

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» КИЇВЩИНИ ТРИВАЄ — РЕКОНСТРУКЦІЮ НЕЖИТЛОВОЇ БУДІВЛІ ПІД ДИТСАДОК У СЕЛІ ЛЕБЕДІВКА ПЛАНУЄТЬСЯ ЗАВЕРШИТИ ЦЬОГОРІЧ

Відсутність ДНЗ в селі призводить до неналежного дошкільного виховання дітей, тому реалізація даного проєкту є дуже важливою для всієї Пірнівської територіальної громади, адже 80 дітей, що проживають у Лебедівці, вимушені щодня їздити на навчання в інші села й міста, зокрема до Вишгорода чи Києва. Період реалізації проєкту — 2020-2021 роки. Роботи здійснюються в рамках Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Київської області на 2021-2023 роки.

17:14 19.03.2021

ЯК ПЕРЕТВОРИТИ ІДЕЮ В ПРОЄКТ?

ЯК ПЕРЕТВОРИТИ ІДЕЮ В ПРОЄКТ?

19 березня Благодійний фонд "МХП-Громаді" провів онлайн вебінар "Як перетворити ідею в проєкт" для учасників Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів для розвитку громад "ЧАС ДІЯТИ, УКРАЇНО!".

14:59 19.03.2021

ВІД ПРОПОЗИЦІЙ ДО КОНКРЕТНИХ КРОКІВ

ВІД ПРОПОЗИЦІЙ ДО КОНКРЕТНИХ КРОКІВ

19 березня відбулося чергове засідання окремої фокус-групи з реорганізації мережі навчальних закладах громади. До складу цієї групи увійшли представники кожної фокус-групи, позицію яких можна вважати найоб'єктивнішою, їх бачення охоплюють інтереси всіх навчальних закладів.

13:30 19.03.2021

ЗЕМЛЯ.ГРОШІ.ПРАЦЯ.ПОДАТКИ.

ЗЕМЛЯ.ГРОШІ.ПРАЦЯ.ПОДАТКИ.

Під головуванням очільника КОДА Василя Володіна відбулась онлайн нарада з головами сільських, селищних, міських територіальних громад.

12:47 19.03.2021

ЧЕРГОВИЙ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ

ЧЕРГОВИЙ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ

Сьогодні, 19 березня, голова Згурівської селищної ради Василь Цвик провів особистий прийом громадян.

12:00 19.03.2021

РЕФОРМА ДЕРЖАВНОГО АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНОГО КОНТРОЛЮ

РЕФОРМА ДЕРЖАВНОГО АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНОГО КОНТРОЛЮ

Завідувач сектору з питань державного архітектурно-будівельного контролю Валерій Щербак та начальник відділу містобудування та архітектури Тетяна Козаченко прийняли участь в засіданні круглого столу «Реформа державного архітектурно-будівельного контролю: роль та місце муніципальної влади», який проведений за підтримки Асоціації міст України в рамках Проєкту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), за підтримки Міжнародної будівельної виставки InterBuildExpo 2021.

10:44 19.03.2021

У КВІТНІ НА ВОДІЇВ ЧЕКАЮТЬ НОВІ БІЛЕТИ З ПДР

У КВІТНІ НА ВОДІЇВ ЧЕКАЮТЬ НОВІ БІЛЕТИ З ПДР

Чотири місяці тому Головний сервісний центр МВС запустив «Банк екзаменаційних питань з ПДР». Викладачі профільних навчальних закладів та всі охочі досі активно надають свої пропозиції до екзаменаційних питань з підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів. За цей час надійшла загалом 91 ініціатива.

10:41 19.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь