Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

ГОСПОДАРСЬКИЙ УПРАВЛІНЕЦЬ - ДО РОБОТИ ?

ГОСПОДАРСЬКИЙ УПРАВЛІНЕЦЬ - ДО РОБОТИ ?

Згурівська селищна рада запрошує на роботу господарського управлінця. Якщо маєте бажання працювати в команді фахівців Згурівської громади, маєте цікаві, креативні та генеруючі ідеї, щодо покращення благоустрою всієї громади, відповідально та професійно виконуєте поставлені завдання – запрошуємо вас на роботу .

18:01 24.03.2021

ПРО ШКОЛИ ТА САДОЧКИ

ПРО ШКОЛИ ТА САДОЧКИ

Своє бачення стосовно реорганізації освітніх закладів Згурівської громади висловив директор Групи компаній "Нива Переяславщини" Віталій Шакель, який мав розмову з головою громади Василем Цвиком про школи та садочки, що функціонують на територіях тих сіл, де товариство обробляє землю. Адже СП ТОВ "Нива Переяславщини" готове сприяти та допомагати.

17:21 24.03.2021

ЛЮБОМИРІВКА. МАЄМО ТЕ, ЩО МАЄМО.

ЛЮБОМИРІВКА. МАЄМО ТЕ, ЩО МАЄМО.

Наступний заклад, який відвідав голова громади Василь Цвик спільно з начальником управління з питань організації ДКІД Сніжаною Авраменко – школа в селі Любомирівка.

17:17 24.03.2021

СПІВПРАЦЯ У ВПРОВАДЖЕННІ ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ

СПІВПРАЦЯ У ВПРОВАДЖЕННІ ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ

Долучилися до вебінару на тему: "Цифрова трансформація – Громада в смартфоні", організованому Асоціацією мілих міст України, яка продовжує працювати та допомагати громадам цифровізуватися та ставати Smart.

17:10 24.03.2021

ОСВІТНЯ МЕРЕЖА РЕОРГАНІЗОВУЄТЬСЯ ПОСТУПОВО

ОСВІТНЯ МЕРЕЖА РЕОРГАНІЗОВУЄТЬСЯ ПОСТУПОВО

- Згурівська громада має працювати, як єдиний живий організм. Реформи в галузі освіти – неминучі. Але до кожного рішення потрібно підійти виважено та обгрунтовано, опираючись на факти, цифри та ресурсні показники, - наголосив голова громади Василь Цвик.

17:09 24.03.2021

СПОРТ РОБИТЬ ГРОМАДУ СИЛЬНІШОЮ

СПОРТ РОБИТЬ ГРОМАДУ СИЛЬНІШОЮ

Для успішного розвитку фізичної культури і спорту в Згурівській громаді, ентузіазму жителів, бажання дітей, майстерності тренерів - мало. Потрібно інноваційний підхід до роботи та належні умови для розвитку спорту.

17:05 24.03.2021

РОБОЧА НАРАДА У ГОЛОВИ

РОБОЧА НАРАДА У ГОЛОВИ

24 березня відбулася робоча нарада у Згурівського селищного голови Василя Цвика за участю заступника селищного голови Наталії Кам’янецької, начальника відділу архітектури та містобудування Тетяни Козаченко, головного лікаря КНП «Згурівська ЦРЛ» Василя Моцюка та заступника головного лікаря КНП «Згурівський ЦПМСД» Олександра Задорожного.

13:18 24.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь