Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ

НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ

Сьогодні секретар Згурівської селищної ради Ігор Феник спільно з начальником управління з питань організації ДКІД Сніжаною Авраменко провели робочу нараду з керівниками виконавчих органів селищної ради, під час якої розглянули організаційні питання діяльності відповідних структурних підрозділів ради.

15:48 01.03.2021

РОЗГЛЯНУЛИ МОЖЛИВІСТЬ ДИТЯЧИХ ПАВІЛЬЙОНІВ

РОЗГЛЯНУЛИ МОЖЛИВІСТЬ ДИТЯЧИХ ПАВІЛЬЙОНІВ

На виконання доручення Згурівського селищного голови Василя Цвика, начальник відділу містобудування та архітектури Тетяна Козаченко та завідувач сектору з питань державного архітектурно-будівельного контролю Валерій Щербак провели робочий візит до дитячого садочку «Веселка». Разом з виконуючою обов'язки завідувача Іриною Тесленко оглянули стан дитячих павільйонів та обговорили можливі варіанти їх модернізації.

13:44 01.03.2021

НАРАДА З ПРАЦІВНИКАМИ КУЛЬТУРИ

НАРАДА З ПРАЦІВНИКАМИ КУЛЬТУРИ

Питання реорганізації сфери культури, структури новоствореного «Центру культури і мистецтва» вчергове обговорили під час наради під керівництвом селищного голови Василя Цвика. Участь у нараді взяла начальник управління з питань організації ДКІД Сніжана Авраменко.

12:39 01.03.2021

ОБСТЕЖЕНО ЖИТЛОВО-ПОБУТОВІ УМОВИ ПРОЖИВАННЯ СІМЕЙ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

ОБСТЕЖЕНО ЖИТЛОВО-ПОБУТОВІ УМОВИ ПРОЖИВАННЯ СІМЕЙ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

25 лютого 2021 року службою у справах дітей та сім’ї Згурівської селищної ради за участі старости здійснено виїзди в с. Шевченкове та Щасливе, під час яких обстежено житлово-побутові умови проживання сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

12:23 01.03.2021

СОЦІАЛЬНА ГРОМАДА

СОЦІАЛЬНА ГРОМАДА

З  1 березня 2021 року посадові особи відділу соціального захисту та охорони здоров’я Згурівської селищної ради,  приймають заяви з необхідними документами, реєструють та формують електронну справу з використанням програмного комплексу «Інтергована інформаційна система «Соціальна громада» (ПК «ІС «Соціальна громада»).

10:38 01.03.2021

УЧАСТЬ У ФОРУМІ "ГРОМАДА В ДІЇ"

УЧАСТЬ У ФОРУМІ "ГРОМАДА В ДІЇ"

Працівники Згурівської селищної ради взяли участь в онлайн-форумі регіональної цифровізації "Громада в дії".

10:11 27.02.2021

СПОДІВАЄМОСЬ НА ПІДТРИМКУ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ ТА МІНІСТРІВ

СПОДІВАЄМОСЬ НА ПІДТРИМКУ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ ТА МІНІСТРІВ

Селищний голова Василь Цвик використовує всі можливості, враховуючи допомогу народних депутатів, для залучення додаткових коштів на розвиток ЦНАПу, як комфортного офісу для надання необхідних адміністративних послуг населенню за принципом «єдиного офісу», «єдиної точки входу для заявника».

09:52 27.02.2021

ВПЕВНЕНІ КРОКИ НАЗУСТРІЧ ВИСЛОВЛЕНІЙ ДОВІРІ

ВПЕВНЕНІ КРОКИ НАЗУСТРІЧ ВИСЛОВЛЕНІЙ ДОВІРІ

26 лютого відбулася чергова сесія Згурівської селищної ради. Саме сьогодні 100 днів Василя Цвика на посаді голови Згурівської селищної ради. Прийнято 81 рішення для належної життєдіяльності громади. В кінці сесії очільник громади прозвітував перед депутатами за 100 днів на посаді.  Депутати Броварської районної ради, Згурівської селищної ради, колектив селищної ради подякували голові за віддану працю на розвиток громади. В знак довіри вручили сувенір «ключ від громади», як знак влади. Зазначили, що Василь Вікторович вже «відкрив» серця жителів громади. Побажали, щоб тепер цей ключ відкривав всі двері для здійснення планів та задумів.

16:53 26.02.2021

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Сьогодні, 26 лютого, селищний голова провів черговий особистий прийом громадян. До очільника громади за допомогою у вирішенні проблемних питань звернулось 13 громадян. Найбільше жителів громади хвилює питання працевлаштування. Кілька звернень стосувалися функціонування закладів культури та бібліотечних закладів, порушувалися також питання поточного ремонту в навчальному закладі та питання землекористування, а саме: орендної плати за землю, надання в оренду земельної ділянки та оформлення правовстановлюючих документів, збільшення площі орендованої ділянки. До селищного голови надійшло звернення, яке стосувалося обслуговування багатоквартирних будинків.

16:37 26.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь