Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА !!!  В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ НОВИЙ ВИПАДОК ГРИПУ ПТИЦІ

УВАГА !!! В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ НОВИЙ ВИПАДОК ГРИПУ ПТИЦІ

Пташиний грип як вірусна інфекція виникає природним чином серед диких, перш за все, водоплавних птахів. Сприйнятливі кури і качки будь-якого віку, а також 15 інших видів птахів, у тому числі індики, страуси, цесарки, перепели, буревісники, фазани, горобці, лебеді, чайки . У дорослих індичок, перепелів і цесарок хвороба може протікати з ознаками ураження респіраторної системи і шлунково-кишкового тракту. Дорослі качки та інша водоплавна птиця можуть бути латентними носіями збудника грипу, при цьому в них відсутні виражені клінічні прояви. Молодняк водоплавної птиці хворіє на грип тяжко з відходом до 80%.

19:14 19.02.2021

ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ

ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ

Національний банк України має повноваження на захист прав споживачів фінансових послуг і регулює поведінку банків та небанківських фінансових установ щодо їхніх клієнтів. Cпеціальний підрозділ, який цим опікується, – Управління захисту прав споживачів фінансових послуг.

18:11 19.02.2021

ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ

ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ

19 лютого голова Згурівський селищний голова Василь Цвик та голова Громадської організації «Центр громадських ініціатив Згурівщини» Артем Єсипок підписали Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння.

17:25 19.02.2021

ЗА НАСЛІДКАМИ РОБОТИ  В ГРУПАХ ВІДБУЛАСЯ ПІДСУМКОВА НАРАДА

ЗА НАСЛІДКАМИ РОБОТИ В ГРУПАХ ВІДБУЛАСЯ ПІДСУМКОВА НАРАДА

Під керівництвом голови селищної ради Василя Цвика, за наслідками роботи в групах з питань реформування галузі культури, відбулася підсумкова нарада з формування структури Центру культури і мистецтва Згурівської селищної ради.

17:18 19.02.2021

ЗЕМЕЛЬНИЙ АУКЦІОН З ПРОДАЖУ ПРАВА ОРЕНДИ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

ЗЕМЕЛЬНИЙ АУКЦІОН З ПРОДАЖУ ПРАВА ОРЕНДИ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

Відбувся земельний аукціон з продажу права оренди земельної ділянки строком на 49 років, площею 92 кв.м. по вулиці Українській в смт Згурівка Броварського району Київської області. Цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Організатор торгів Згурівська селищна рада. Виконавець: ТОВ Лендсервіс. Участь у торгах приймали два учасники. Переможцем аукціону став Твердохліб Вадим Васильович.

17:09 19.02.2021

ЕКСПЕРТИ БАГАТЬОХ МІЖНАРОДНИХ І ЄВРОПЕЙСЬКИХ ФОНДІВ, ПРОЕКТІВ, ПРОГРАМ, ТАКИХ ЯК U-LEAD,  USAID, ПРОГРАМИ БРИТАНСЬКОЇ РАДИ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ", ВІДВІДАЛИ ЗГУРІВСЬКУ ГРОМАДУ

ЕКСПЕРТИ БАГАТЬОХ МІЖНАРОДНИХ І ЄВРОПЕЙСЬКИХ ФОНДІВ, ПРОЕКТІВ, ПРОГРАМ, ТАКИХ ЯК U-LEAD,  USAID, ПРОГРАМИ БРИТАНСЬКОЇ РАДИ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ", ВІДВІДАЛИ ЗГУРІВСЬКУ ГРОМАДУ

З ознайомчим візитом, в рамках розробки Стратегії розвитку Згурівської територіальної громади до 2027 року, 17 лютого на Згурівщину завітала делегація у складі голови Ради Всеукраїнської Федерації роботодавців у сфері туризму України, експерта з розвитку сільських територій Тетяни Тимошенко, членів ГО «Клуб економістів» - експерта з розвитку малого і середнього підприємництва та соціального капіталу Наталії Гаращенко, Олександри Правдивої - інвестиційного консультанта і аналітика.

13:54 18.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь