Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЙ З 01.03.2021

ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЙ З 01.03.2021

Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області повідомляє, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22.02.2021 №127 «Про додаткові заходи соціального захисту пенсіонерів у 2021 році» проведено індексацію пенсій.

11:28 04.03.2021

ЗА ДОСВІДОМ НА ВІННИЧИНУ

ЗА ДОСВІДОМ НА ВІННИЧИНУ

Голова Згурівської громади Василь Цвик, депутат Броварської ради Микола Бойко та члени виконкому Олександр Дудка, Станіслав Рябокрис відвідали Іллінецьку міську територіальну громаду.

14:57 03.03.2021

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЗГУРІВКИ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЗГУРІВКИ!

З лютого 2021 року видача довідок про склад сім’ї та реєстрацію місця проживання для отримання державних допомог, пільг, субсидій, укладання договору про надання населенню послуг з електропостачання, водовідведення, вивозу сміття, з газопостачання - видаються в Центрі надання адміністративних послуг Згурівської селищної ради (вул. Українська, 19 смт Згурівка, перший поверх, каб. 110).

14:55 03.03.2021

ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ПРИЗОВУ

ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ПРИЗОВУ

Під керівництвом секретаря Згурівської селищної ради Ігоря Феника відбулась робоча нарада щодо координації спільних зусиль з організації та проведення призову на строкову військову службу призовників, які зареєстровані на території Згурівської громади.

14:51 03.03.2021

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ТЕБ ТА НС

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ТЕБ ТА НС

Сьогодні, 3 березня в залі засідань Згурівської селищної ради відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради. На порядок денний були винесені питання:

14:45 03.03.2021

ГОЛОВИ ГРОМАД ЗАКЛИКАЛИ ЗБІЛЬШИТИ ВІДСОТОК ЗАРАХУВАННЯ ПДФО ДО МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ

ГОЛОВИ ГРОМАД ЗАКЛИКАЛИ ЗБІЛЬШИТИ ВІДСОТОК ЗАРАХУВАННЯ ПДФО ДО МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ

Під час засідання Ради розвитку громад та територій під головуванням Президента України Володимира Зеленського, що відбулося наприкінці лютого, мери міст звернули увагу на недостатній рівень фінансового забезпечення територіальних громад та звернулися до керівництва держави із закликом у наступному бюджетному процесі  збільшити частку зарахування ПДФО до місцевих бюджетів.

17:02 02.03.2021

УТВОРЕНО ІНІЦІАТИВНУ ГРУПУ З ПІДГОТОВКИ УСТАНОВЧИХ ЗБОРІВ З ФОРМУВАННЯ СКЛАДУ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ

УТВОРЕНО ІНІЦІАТИВНУ ГРУПУ З ПІДГОТОВКИ УСТАНОВЧИХ ЗБОРІВ З ФОРМУВАННЯ СКЛАДУ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ

Розпорядженням голови  Згурівської селищної ради від 24.02.2021р. № 24, з метою залучення молоді до формування та реалізації державної молодіжної політики, до участі у вирішенні питань місцевого значення, налагодження конструктивної взаємодії між органами місцевого самоврядування та молодіжною громадськістю селища, з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно - дорадчі органи», було утворено ініціативну групу з підготовки установчих зборів з формування складу Молодіжної ради при Згурівській селищній раді та затверджено її склад.

09:27 02.03.2021

НАРАДА ЩОДО ОСНОВНИХ ЗАСАД РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИу, молодіжної політики

НАРАДА ЩОДО ОСНОВНИХ ЗАСАД РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИу, молодіжної політики

Сьогодні, 1 березня, Згурівський селищний голова Василь Цвик, спільно з працівниками сектору молоді і спорту, керівництвом дитячо-юнацької спортивної школи, взяв участь у нараді щодо основних засад реалізації державної політики у сфері фізичної культури та спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання в умовах децентралізації.

18:52 01.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь