A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

До відома представників бізнесу!

До відома представників бізнесу!

В залежності від сфери діяльності малого та середнього бізнесу, або якщо діяльність тільки на етапі стартапу, можна обрати грантові програми, які зараз пропонують низка організацій. Грант може суттєво посприяти розвитку, або відновленню бізнесу. Тому команда Департаменту економіки Київської обласної державної адміністрації продовжує серію заходів з підвищення обізнаності серед населення та бізнес спільноти, де крок за кроком розбираємо основні пункти формування грантової заявки. Тож, 02 серпня 2023 року об 11.00 год. буде проведено тренінг «Як отримати грант? Основні акценти при заповненні грантових заявок» за участі представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та представників бізнес середовища. Тренінг відбудеться в приміщенні Київської обласної військової адміністрації (м. Київ, пл. Лесі Українки, 1, 2 поверх, мала сесійна зала). Реєстрація на захід: https://cutt.ly/4KWGQlI.

13:19 28.07.2023

Професійна адаптації осіб, які звільняються або звільнені з військової служби

Професійна адаптації осіб, які звільняються або звільнені з військової служби

Професійна адаптації осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності

08:33 28.07.2023

Послуги служби зайнятості для ВПО

Послуги служби зайнятості для ВПО

З початку повномасштабного вторгнення послугами Київської обласної служби зайнятості скористались 2,4 тис. внутрішньо переміщених осіб, з яких працевлаштовано 564 особи.

13:58 26.07.2023

У КИЇВСЬКІЙ ОДА АНОНСУВАЛИ СТВОРЕННЯ КАТАЛОГУ ВІДНОВЛЕНИХ ОБ’ЄКТІВ ЗА 2022 РІК ЗА КОШТИ РЕЗЕРВНОГО ФОНДУ ДЕРЖБЮДЖЕТУ – БРИФІНГ КОДА (ВІДЕО)

У КИЇВСЬКІЙ ОДА АНОНСУВАЛИ СТВОРЕННЯ КАТАЛОГУ ВІДНОВЛЕНИХ ОБ’ЄКТІВ ЗА 2022 РІК ЗА КОШТИ РЕЗЕРВНОГО ФОНДУ ДЕРЖБЮДЖЕТУ – БРИФІНГ КОДА (ВІДЕО)

У Київській ОДА розробляється Каталог відновлення області. Він буде містити інформацію про об’єкти, які були відновлені протягом 2022 року за кошти, виділені з резервного фонду держбюджету. Про це розповів під час брифінгу заступник голови КОДА Микола Бойко.

09:49 26.07.2023

Програма безкоштовної психо-соціальної допомоги #Поруч

Програма безкоштовної психо-соціальної допомоги #Поруч

У жорстких реаліях сьогодення все більше і більше людей опиняються відірваними від свого звичного оточення, своєї домівки, та навіть від своїх рідних. Це завжди великий стрес та колосальне навантаження на психіку людини. Тож зараз, коли Київ та область стали своєрідним «хабом» для біженців зі сходу та півдня України, для нашого міста вкрай необхідно мати місце куди людина може звернутися та отримати своєчасну психологічну допомогу та підтримку, де людина зможе відновити свій спокій.

08:26 26.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь