Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги керівників, бухгалтерів, кадровиків  та юристів аграрного сектору!

До уваги керівників, бухгалтерів, кадровиків та юристів аграрного сектору!

У період з 09 до 28 лютого 2023 року заплановано проведення 1-го відеосемінару у 2023 році: «Податкове зобов’язання на 1 га, бюджет і зарплатні норми, лікарняні від ПФУ, нові критерії блокування ПН/РК, індексація плати за землю та ЄП 4-ї групи, експорт, каса і звітність».

10:47 09.01.2023

ПРОТЯГОМ 2022 РОКУ НА КИЇВЩИНІ ВІДНОВИЛИ 78 ОБ’ЄКТІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ‘Я, ПОШКОДЖЕНИХ ЧЕРЕЗ ВІЙНУ

ПРОТЯГОМ 2022 РОКУ НА КИЇВЩИНІ ВІДНОВИЛИ 78 ОБ’ЄКТІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ‘Я, ПОШКОДЖЕНИХ ЧЕРЕЗ ВІЙНУ

Відразу після закінчення бойових дій в Київській області активно розпочали відновлення пошкоджених закладів охорони здоров’я та їхнього матеріально-технічного оснащення. У 2022 році вдалося відремонтувати 78 таких об’єктів. Про це розповів під час підбиття підсумків 2022 року голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

08:24 09.01.2023

Як отримати cтатус  безробітного  і що для цього потрібно?

Як отримати cтатус  безробітного  і що для цього потрібно?

Безробітнім вважається особа віком від 15 до 70 років, яка через відсутність роботи не має заробітку або інших передбачених законодавством доходів як джерела існування, готова та здатна приступити до роботи. Такий статус потрібно отримати офіційно, звернувшись до центру зайнятості з необхідним пакетом документів. На період дії воєнного стану реєстрація безробітного здійснюється в день подання особою, яка шукає роботу, заяви про надання статусу безробітного до обраного нею міського, районного, міськрайонного центру зайнятості або філії регіонального центру зайнятості особисто, під час безпосереднього відвідування, в електронній формі за допомогою засобів Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (Портал Дія), у тому числі мобільного додатку Порталу Дія або за допомогою електронних сервісів Державної служби зайнятості (покрокова інструкція за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/reyestraciya-bezrobitnyh-2022). Допомога по безробіттю призначається з першого дня надання статусу безробітного

09:52 06.01.2023

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ТА ОПЕРАТОРІВ РИНКУ ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ ОБІГ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ !

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ТА ОПЕРАТОРІВ РИНКУ ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ ОБІГ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ !

Броварське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує щодо надходження інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 28 грудня 2022 року № 2022.7602, стосовно виявлення 3-монохлор-1,2-пропандіолу (3-MCPD) у пальмовій олії, що експортувалась з Республіки Гана (імпортер: Aheco, Malta) до України (отримувач: ТОВ «ВАКІРК ГРУП КОМПАНІ», проспект Ювілейний, 42 А, кв. 14, м. Харків, 61153).

09:49 06.01.2023

Провели презентацію U-Report

Провели презентацію U-Report

Для молоді Згурівщини новий рік розпочався з нових знань та ідей. Провели презентацію U-Report, обговорили проект та чому важливо долучатися до нього, результати, яких вдалося досягти завдяки U-Report, а також відкриття U-point на Київщині. Наголосили на важливості участі молоді у прийнятті рішень та включеності молоді у всі сфери життя.

15:55 05.01.2023

ПОЖЕЖА В ЗГУРІВЦІ

ПОЖЕЖА В ЗГУРІВЦІ

05 січня о 00 год. 57 хв. до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло телефонне повідомлення, про те, що в смт Згурівка, по вул. І. Кирія, сталося загорання господарської будівлі.

14:57 05.01.2023

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури

Сьогодні, 4 січня, в Згурівській селищній раді відбувся конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури.

14:59 04.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь