Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

ЗАХИСТ ПРАВ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

ЗАХИСТ ПРАВ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Перерахунок пенсії. Відновлення соціальних виплат. Отримання свідоцтва про народження дитини українського зразка. Розірвання шлюбу з особою, яка проживає на непідконтрольній Україні території. З такими проблемами найчастіше звертаються внутрішньо переміщені особи до системи безоплатної правової допомоги. Правову інформацію з цих та інших питань можна отримати у:

16:20 23.02.2021

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЗГУРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЗГУРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

ГС Міжрегіональний Союз птахівників та кормовиробників України  оголошує конкурс на участь у онлайн-тренінгах для мешканців сільської місцевості,  працівників  птахівницьких ММСП, представників особистих селянських та сімейних фермерських господарств у секторі виробництва продукції птахівництва (індики, гуси, качки), які прагнуть підвищити рівень знань з бізнес-планування: від розробки ідей до  впровадження нових технологій утримання та годівлі свійської птиці. Тренінги проводяться за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.        

11:30 23.02.2021

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ, ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ, ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

22 лютого у актовій залі Згурівської селищної ради відбулося засідання постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та охорони навколишнього середовища під керівництвом голови постійної комісії Станіслава Кошіля.

11:56 22.02.2021

ЧЕМПІОНАТ З МІНІ-ФУТБОЛУ

ЧЕМПІОНАТ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Після довготривалої перерви, пов'язаної із несприятливими погодними умовами, відновилися календарні ігри Чемпіонату з міні-футболу 2020-2021 років. Учасники пройшли лише половину шляху. Наступної неділі завершення першого кола змагань, після чого учасники будуть розподілені на вищу і першу ліги по 7 команд, відповідно. Результати 12 туру: 1.ФК"Центр"-ФК"Базбі" - 20:3;  2.ФК"Супій"-ФК"Яблуневе-2"-0:5; 3.ФК"Яблуневе" - ФК"Садовод" - 5:3; 4.ФК"Кристал"-ФК-ФК"Топ"-4:2. Список кращих бомбардирів Чемпіонату очолює О. Лаврушенко з ФК"Факел" - 42 м'ячі, Е. Хрус ФК"Яблуневе" - 38, А. Андрусік ФК"Нова" - 34.

10:56 22.02.2021

З 24 ЛЮТОГО 2021 РОКУ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ "ЖОВТИЙ" РІВЕНЬ ЕПІДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

З 24 ЛЮТОГО 2021 РОКУ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ "ЖОВТИЙ" РІВЕНЬ ЕПІДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

Постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» продовжено на території України  дію карантину до 30 квітня 2021 року.

08:31 22.02.2021

ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

20 лютого разом з усією Україною вкотре згадуємо трагічну сторінку своєї непростої історії, коли на Майдані в Києві виросли нові барикади із живих квітів у пам’ять Героїв Небесної Сотні – мужніх захисників свободи і демократії в державі.

09:53 20.02.2021

УВАГА !!!  В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ НОВИЙ ВИПАДОК ГРИПУ ПТИЦІ

УВАГА !!! В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ НОВИЙ ВИПАДОК ГРИПУ ПТИЦІ

Пташиний грип як вірусна інфекція виникає природним чином серед диких, перш за все, водоплавних птахів. Сприйнятливі кури і качки будь-якого віку, а також 15 інших видів птахів, у тому числі індики, страуси, цесарки, перепели, буревісники, фазани, горобці, лебеді, чайки . У дорослих індичок, перепелів і цесарок хвороба може протікати з ознаками ураження респіраторної системи і шлунково-кишкового тракту. Дорослі качки та інша водоплавна птиця можуть бути латентними носіями збудника грипу, при цьому в них відсутні виражені клінічні прояви. Молодняк водоплавної птиці хворіє на грип тяжко з відходом до 80%.

19:14 19.02.2021

ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ

ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ

Національний банк України має повноваження на захист прав споживачів фінансових послуг і регулює поведінку банків та небанківських фінансових установ щодо їхніх клієнтів. Cпеціальний підрозділ, який цим опікується, – Управління захисту прав споживачів фінансових послуг.

18:11 19.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь