Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ

ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ

19 лютого голова Згурівський селищний голова Василь Цвик та голова Громадської організації «Центр громадських ініціатив Згурівщини» Артем Єсипок підписали Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння.

17:25 19.02.2021

ЗА НАСЛІДКАМИ РОБОТИ  В ГРУПАХ ВІДБУЛАСЯ ПІДСУМКОВА НАРАДА

ЗА НАСЛІДКАМИ РОБОТИ В ГРУПАХ ВІДБУЛАСЯ ПІДСУМКОВА НАРАДА

Під керівництвом голови селищної ради Василя Цвика, за наслідками роботи в групах з питань реформування галузі культури, відбулася підсумкова нарада з формування структури Центру культури і мистецтва Згурівської селищної ради.

17:18 19.02.2021

ЗЕМЕЛЬНИЙ АУКЦІОН З ПРОДАЖУ ПРАВА ОРЕНДИ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

ЗЕМЕЛЬНИЙ АУКЦІОН З ПРОДАЖУ ПРАВА ОРЕНДИ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

Відбувся земельний аукціон з продажу права оренди земельної ділянки строком на 49 років, площею 92 кв.м. по вулиці Українській в смт Згурівка Броварського району Київської області. Цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Організатор торгів Згурівська селищна рада. Виконавець: ТОВ Лендсервіс. Участь у торгах приймали два учасники. Переможцем аукціону став Твердохліб Вадим Васильович.

17:09 19.02.2021

ЕКСПЕРТИ БАГАТЬОХ МІЖНАРОДНИХ І ЄВРОПЕЙСЬКИХ ФОНДІВ, ПРОЕКТІВ, ПРОГРАМ, ТАКИХ ЯК U-LEAD,  USAID, ПРОГРАМИ БРИТАНСЬКОЇ РАДИ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ", ВІДВІДАЛИ ЗГУРІВСЬКУ ГРОМАДУ

ЕКСПЕРТИ БАГАТЬОХ МІЖНАРОДНИХ І ЄВРОПЕЙСЬКИХ ФОНДІВ, ПРОЕКТІВ, ПРОГРАМ, ТАКИХ ЯК U-LEAD,  USAID, ПРОГРАМИ БРИТАНСЬКОЇ РАДИ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ", ВІДВІДАЛИ ЗГУРІВСЬКУ ГРОМАДУ

З ознайомчим візитом, в рамках розробки Стратегії розвитку Згурівської територіальної громади до 2027 року, 17 лютого на Згурівщину завітала делегація у складі голови Ради Всеукраїнської Федерації роботодавців у сфері туризму України, експерта з розвитку сільських територій Тетяни Тимошенко, членів ГО «Клуб економістів» - експерта з розвитку малого і середнього підприємництва та соціального капіталу Наталії Гаращенко, Олександри Правдивої - інвестиційного консультанта і аналітика.

13:54 18.02.2021

ПРАЦЮЮТЬ РОБОЧІ  ГРУПИ З ПИТАНЬ РЕФОРМУВАННЯ ГАЛУЗІ КУЛЬТУРИ

ПРАЦЮЮТЬ РОБОЧІ ГРУПИ З ПИТАНЬ РЕФОРМУВАННЯ ГАЛУЗІ КУЛЬТУРИ

За підсумками роботи відразу двох робочих груп з питань реформування галузі культури Згурівщини, які працювали протягом минулого тижня, сьогодні відбулися наради за участі Згурівського селищного голови Василя Цвика, працівників бібліотечної та клубної систем, депутатів селищної ради.

20:41 16.02.2021

ПАРТНЕРСТВО БІЗНЕСУ, ВЛАДИ І ГРОМАДИ

ПАРТНЕРСТВО БІЗНЕСУ, ВЛАДИ І ГРОМАДИ

Саме такою має бути ефективна співпраця усіх сфер управління для досягнення спільної мети та забезпечення населення найнеобхіднішими благами і послугами, створення належних умов для проживання людей.

14:41 16.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь