A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

ДОТРИМАННЯ ТЕМПЕРАТУРНИХ РЕЖИМІВ ЗБЕРІГАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ – ВИКЛИК СЬОГОДЕННЯ!

ДОТРИМАННЯ ТЕМПЕРАТУРНИХ РЕЖИМІВ ЗБЕРІГАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ – ВИКЛИК СЬОГОДЕННЯ!

Незважаючи на агресію російської федерації, постійні бомбардування критичної інфраструктури, загрозу життю та здоров’ю людей, а також мораторій на здійснення планових та позапланових заходів державного контролю, працівники Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області здійснюють всі необхідні заходи щодо профілактики харчових отруєнь та забезпечують на території Київської області епідеміологічне та епізоотичне благополуччя.

15:38 22.11.2022

Пожежно-рятувальна частина в смт Згурівка облаштована новими енергозберігаючими воротами!

Пожежно-рятувальна частина в смт Згурівка облаштована новими енергозберігаючими воротами!

Проєкт «Енергоефективність пожежної частини - заощадження тепла – найбільш важливе питання» реалізовано за рахунок коштів місцевого бюджету в межах програми «Громадський бюджет 2022»

11:02 22.11.2022

Пташиний грип - важливо знати

Пташиний грип - важливо знати

За повідомленнями Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин (OIE) та Європейського Союзу (через систему нотифікації хвороб тварин – ADNS) спостерігається напружена епізоотична ситуація щодо грипу птиці.  З вересня по листопад 2022 року в  країнах Європи зареєстровано 763 спалахи хвороби в 23 країнах, в тому числі що межують з нашою державою. Враховуючи шляхи міграції цільових видів перелітної птиці, військові дії, які можуть впливати на розширення зон високого ризику виникнення грипу, значну концентрацію поголів’я птиці, існує ризик занесення та розповсюдження грипу птиці з І декади грудня 2022 року до ІІІ декади  лютого 2023 року. Щоб запобігти виникненню та поширенню високопатогенного грипу птиці, вживаються відповідні заходи. Розпорядженням  Головного державного ветеринарного інспектора  України  № 56 від 18.11.2022 відповідно  заборонено ввезення на територію України вантажів (птиці та продуктів з неї) з відповідних територій. Винятком є продукти, що пройшли обробку методом, який гарантує знищення збудника вказаного захворювання.

10:59 22.11.2022

300 безробітних осіб долучилися до Армії відновлення на Київщині

300 безробітних осіб долучилися до Армії відновлення на Київщині

Суспільно корисні роботи на Київщині стартували наприкінці жовтня. До Армії відновлення долучилися вже майже 300 осіб. Відповідні договори вже укладені з 25 комунальними підприємствами регіону. Такі роботи під час воєнного стану мають відновити повноцінне функціонування інфраструктури громади та її безпеки. Участь у них мотивує людину до праці, змінює її уявлення про підходящу роботу та є джерелом додаткового прибутку, а також засобом переходу до постійного працевлаштування.

16:12 21.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь