Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ЗАЯВИ ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Дата: 12.08.2024 11:54
Кількість переглядів: 54

  1. Повна назва документа державного планування:

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування «Детальний план території частини земельної ділянки кадастровий номер 3221981000:04:010:0005 орієнтовною площею 30 га для розміщення  молочної ферми за межами села Великий Крупіль на території Згурівської селищної територіальної громади Броварського району Київської області» який розробляється на підставі рішення сесії VIIІ скликання № 3073-36-VIIІ від 02 травня 2024 року Згурівської селищної ради Київської області.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Згурівська селищна рада Броварського району Київської області.

  1. Передбачена процедура громадського обговорення, у тому числі:
  • дата початку та строки здійснення процедури громадського обговорення:

Відповідно до п. 5 ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення Заяви розпочинається з 12.08.2024 року і триватиме до 21.08.2024 року.

Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядатимуться.

  • способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати Замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування.

  • дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):

Проведення громадських слухань щодо Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території частини земельної ділянки кадастровий номер 3221981000:04:010:0005 орієнтовною площею 30 га для розміщення  молочної ферми за межами села Великий Крупіль на території Згурівської селищної територіальної громади Броварського району Київської області»  не передбачається.

  • орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися із заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування:

Ознайомитись із Заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування можна за адресою: 07601, селище Згурівка, Броварський р-н, Київська обл., вул. Українська, буд. 10, а також на офіційному веб-сайті селищної ради: https://zgurivska-gromada.gov.ua/.

  • орган, до якого подаються зауваження та пропозиції:

Згурівська селищна рада e-mail: doc@zgurivska-gromada.gov.ua. Зауваження і пропозиції приймаються протягом 10 днів з моменту публікації Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) на офіційному веб-сайті Згурівської селищної ради https://zgurivska-gromada.gov.ua/ та на порталі Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки на сайті Міндовкілля: https://id.eco.gov.ua.

  • місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Згурівська селищна рада Броварського району Київської області.

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування - ВІДСУТНЯ.

 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 12.08.2024 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь