Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Згурівський селищний голова провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів ради

Дата: 07.05.2024 13:58
Кількість переглядів: 45

Фото без описуНа нараді підведено підсумки виконаної роботи та окреслено напрямки на поточний період.

Присутні на нараді керівники інформували про стан справ. Зокрема, минулого тижня працівники відділу містобудування та архітектури працювали над виконанням поточних проектів та з представниками проектних організацій щодо проведення обмірів та обстежень доріг і об’єктів, які були внесені до Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури.

Слід зазначити, що ремонтувати за кошти місцевого бюджету можливо тільки дороги комунального значення. Дороги за межами населених пунктів і деякі дороги в населених пунктах відносяться до Служби автомобільних доріг України (наприклад: дорога по вулицях Незалежності та Івана Кирія в селищі Згурівка) та до Департаменту регіонального розвитку Київської обласної держаної адміністрації (наприклад: вулиці Залізнична, Заводська та Українська в селищі Згурівка). Згурівська селищна рада неодноразово зверталася до відповідних служб, в тому числі і в 2024 році.

Керівник відділу містобудування та архітектури доповіла і про хід виготовлення макетів для облаштування Алеї слави та пам'яті.

Завідувач сектору житлово-комунального господарства поінформувала про упорядкування пляжу в Згурівці та стану справ з утримання приміщення колишньої РДА.

Як зазначила в.о.начальника управління фінансів Оксана Рубанчук доповіла, що станом на сьогодні виконання бюджету громади становить 102 %, акцентувавши увагу, що фахівці управління постійно працюють з платниками податків щодо виконання ними фінансових зобов'язань.

За підсумками наради керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції. Серед пріоритетних завдань: ремонт доріг, проведення закупівель для облаштування Алеї слави та пам'яті, вирішення поточних питань, робота з об’єктами комунальної власності, благоустрій території громади та інші.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь