A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

У селищного голови відбулася робоча нарада

Дата: 08.04.2024 15:06
Кількість переглядів: 34

Фото без описуСьогодні, 8 квітня, відбулася робоча нарада, яку провів селищний голова Василь Цвик. На нараді були присутні: секретар ради Ігор Феник, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталія Кам'янецька, керуюча справами Ольга Вдовіченко.

Учасники наради обговорили стан виконання доручень селищного голови та роботу у відповідних напрямках за минулий тиждень, а також визначили пріоритетні завдання на поточний тиждень.

Зокрема, секретар ради Ігор Феник доповів про хід робіт з облаштування Алеї Слави та Пам'яті в селищі, зупинившись на зразках макетів, що розробляються для погодження з рідними загиблим героїв. Розглянули характеристики витратних матеріалів, які краще використати при виготовленні пам'ятних дошок. Фахівцями управління фінансів ведеться робота з особами, що мають податковий борг. За минулий тиждень про борг повідомлено 182 особи.

Як зазначила Наталія Кам'янецька, заступник селищного голови, минулого тижня було складено 5 актів з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам. Тривають аукціони з оренди приміщення колишньої РДА. 11 орендарів з 25 вже уклали договори оренди. Фахівці служби у справах дітей та сім'ї, спільно з представниками поліції, провели профілактичні заходи з батьками щодо належного виконання батьківських обов'язків та недопустимості вживання алкогольних напоїв. Здійснено виїзд у сім'ї сіл Усівка та Красне щодо неналежного виконання батьками батьківських обов'язків по відношенню до їх дітей.

У закладах дошкільної освіти та закладах загальної середньої освіти проведено аналіз виконання норм харчування. У ході обговорення питання організації пакетованого вивозу твердих побутових відходів у населених пунктах, наголошено на необхідності виготовлення пакетів меншої ємності, 60 л.

Про поточну роботу у ввірених структурних підрозділах доповіла керуюча справами Ольга Вдовіченко. Зауваживши, що працівниками, відповідальними за архівну справу, продовжується перевірка погосподарських книг у старостинських округах.

Завершуючи нараду, селищний голова дав конкретні доручення до виконання та побажав всім успішного та плідного робочого тижня.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь