Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Назва закупівлі: Встановлення систем пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу в приміщенні адміністративної будівлі Згурівської селищної ради

Дата: 29.03.2024 14:06
Кількість переглядів: 8

І. На виконання п.2 ч.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Назва закупівлі: Встановлення систем пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу в приміщенні адміністративної будівлі Згурівської селищної ради за адресою: Київська обл., Броварський р-н, смт Згурівка, вул. Українська, 10 Код ДК 021:2015: 45310000-3 — Електромонтажні роботи

Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: ID:  UA-2024-03-28-009135-a

1.Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Системою пожежної сигналізації (далі – АУПС) призначена для виявлення пожежі на ранніх стадіях її розвитку, повідомлення обслуговуючого персоналу про її виникнення, видача команди «Пожежа» на управління інженерним обладнанням та передачі сигналу про пожежу на пульт централізованого спостереження (ПЦС) Державної пожежної охорони. Автоматична система оповіщення про пожежу призначена для своєчасної евакуації людей з приміщень при виникненні пожежі.

Виконання робіт має здійснюватися учасником (Виконавцем) згідно проектної документації з обладнання учасника (Виконавця), вартість робіт та обладнання включається до вартості договору про закупівлю.

Завезення обладнання на об’єкти, встановлення, монтаж, демонтаж, необхідні будівельні роботи, транспортування, вивезення та інші дії, пов’язані з виконанням робіт, здійснюється Виконавцем власними силами та за власні кошти. Усі матеріали та устаткування мають бути новими, тобто такими, що не були у використанні.

Усі матеріали і устаткування повинні мати сертифікати, що діють на території України. Технічні характеристики устаткування і матеріалів мають бути підтверджені або в сертифікатах, або в деклараціях про відповідність, або в паспортах, або в інструкціях чи керівництві по експлуатації на це устаткування. Надати у складі пропозиції відповідні підтвердження щодо обладнанння та матеріалів системи пожежної сигналізації, керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу і покажчиків  напрямку евакуювання) та передавання тривожних сповіщень (згідно р.1 Обладнання та р.2 Кабелі і проводи специфікації).

Завезення обладнання на об’єкти, встановлення, монтаж, демонтаж, необхідні будівельні роботи, транспортування, вивезення та інші дії, пов’язані з виконанням робіт, здійснюється Виконавцем власними силами та за власні кошти. Усі матеріали та устаткування мають бути новими, тобто такими, що не були у використанні.

2. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Закупівля проводиться відповідно до наявної потреби на суму 119748,00 грн. Очікувана вартість визначена з урахуванням потреби проектно-кошторисної документації  та виділених коштів на закупівлю.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь