Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Нарада з обговорення питань організації роботи центрів надання адміністративних послуг з урахуванням потреб маломобільних груп населення

Дата: 27.03.2024 14:20
Кількість переглядів: 55

Фото без опису27 березня в Київській обласній державній адміністрації відбулася нарада з обговорення питань організації роботи центрів надання адміністративних послуг з урахуванням потреб маломобільних груп населення.

У заході взяли участь начальник відділу "Центр надання адміністративних послуг" Олена Твердохліб та начальник відділу соціального захисту та охорони здоров'я Світлана Мозгова.

З вітальним словом до учасників зустрічі звернулися заступник голови Київської ОДА Леся Карнаух та начальник управління системного розвитку надання адміністративних послуг Міністерства цифрової трансформації України Марина Бобраніцька. Були розглянуті питання запровадження принципів цифрової безбар'єрності у ЦНАП, облаштування приміщень центрів з урахуванням потреб осіб з інвалідністю, інших маломобільних груп населення та особливості обслуговування у ЦНАПах осіб з порушенням зору та слуху.

Після завершення заходу Центрам надання адміністративних послуг надані планшети для забезпечення умов безбар'єрного обслуговування громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь