Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Фінальні змагання ІІ етапу "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" з волейболу серед дівчат, черлідингу та спортивного орієнтування

Дата: 18.03.2024 08:30
Кількість переглядів: 88

Фото без описуНа базі Новоолександрівського НВК відбулись фінальні змагання ІІ етапу "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" з волейболу серед дівчат, черлідингу та спортивного орієнтування.

На урочистому відкритті спортивного свята були присутні: Сніжана Авраменко, заступник голови Згурівської селищної ради; Ольга Білановська, начальник відділу гуманітарного розвитку Броварської РВА, Оксана Романюк, амбасадор проекту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги", чемпіонка Європи, майстер спорту з легкої атлетики.

Відкрили змагання представниці черлідингу - команди Усівської гімназії, Войтівського НВК та Згурівського ліцею. Суддівській колегії було не просто визначити переможців, адже кожна з команд показала яскравий і змістовний виступ. Та все ж судді вище оцінили виступ команди Войтівського НВК. Срібні нагороди в Усівської гімназії, бронза за Згурівським ліцеєм.

Напруженими видались змагання з волейболу. В цьому виді спорту домінували волейболістки Усівської гімназії. Срібні нагороди виборола команда Новоолександрівського НВК, бронзові - Згурівська ЗОШ. Четверте місце - Жуківська гімназія.

В спортивному орієнтуванні сильнішою виявилась команда Войтівського НВК, яка на лічені хвилини швидше пройшла дистанцію від команди Великокрупільської гімназії.

На церемонії нагородження панувала особлива атмосфера, адже всі учасники були хоча і стомлені, але щасливі, бо для більшості це була перша перемога, перші завойовані медалі і перша фотосесія як призерів всеукраїнських змагань.

Протягом дня справжній дух змагання огорнув арену, де кожна команда демонструвала кмітливість, техніку та вміння працювати в колективі.

Переможці тепер готуються представляти Згурівську громаду на ІІІ етапі всеукраїнських змагань, який відбудеться в квітні.

Ми пишаємося нашими спортсменами та бажаємо їм успіхів, витримки й впевнених перемог у майбутньому.

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити змагання! Вітаємо спортсменів з високими



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь