Перевірка - ключовий інструмент для забезпечення якості та відповідності стандартам
Відповідно до Законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про захист населення від інфекційних хвороб», «Про питну воду та питне водопостачання», наказів Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області з метою виявлення і запобігання порушенням вимог санітарного законодавства та забезпечення збереження, зміцнення здоров’я дітей, у тому числі щодо дотримання умов перебування, виховання, навчання та медичного обслуговування дітей в закладах освіти, провідним фахівцем Згурівського відділу Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Броварського району Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області - Оленою Твердохліб та провідним спеціалістом відділу освіти, Ніною Бойко було розпочато моніторинг навчальних закладів, розташованих на території Згурівської ТГ на предмет виконання чинних санітарних правил і норм щодо дотримання умов перебування, виховання, навчання і медичного обслуговування дітей.
📚08.02.2024р відвідали ЗДО "Веселка" та "ЗДО "Журавка ".
👆Під час проведення моніторингових обстежень здійснювався контроль щодо дотримання норм харчування та їх виконання у закладах освіти.
🔍 Звернули увагу на:
🔹️ матеріально-технічне забезпечення харчоблоків,
🔹️ забезпечення їх належним водопостачанням,
🔹️ дотримання вимог законодавства щодо постачання харчових продуктів, дотримання вимог Постанови КМУ від 24 березня 2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
‼️ Протягом місяця буде проведено моніторинг всіх закладів освіти Згурівської громади.