A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Назва закупівлі: Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Гагаріна с. Вознесенське  Броварського району Київської області

Дата: 22.09.2023 08:27
Кількість переглядів: 45

І. На виконання п.2 ч.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Назва закупівлі: Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Гагаріна с. Вознесенське  Броварського району Київської області Код за ДК 021:2015 (CPV) «Єдиний закупівельний словник» - ДК 021:2015: 45230000-8 – Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь

Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: ID:  UA-2023-09-20-012766-a

1.Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Умови виконання робіт замовнику повинні відповідати вимогам чинного законодавства України, що зазвичай ставляться до подібних робіт та норм і технічних характеристик, зокрема вимогам будівельних норм. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати  розрахунок договірної ціни та кошторисів (зведений та локальний кошториси, підсумкова відомість ресурсів, дефектний акт) відповідно до  Кошторисних норм України  «Настанова з визначення вартості будівництва», затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 01.11.2021 за № 281.

Якість, строки та порядок виконання робіт повинні відповідати вимогам державних стандартів, норм, правил у сфері безпеки та охорони довкілля і безпеки дорожнього руху.

Капітальний ремонт дорожнього покриття здійснюється технікою з оператором у справному технічному стані, повністю заправленою паливно-мастильними матеріалами, забезпеченою регулярним проходженням технічного огляду та за наявності необхідних розпізнавальних знаків. Працівники повинні бути забезпечені спецодягом та взуттям згідно діючих виробничо-санітарних норм, а при проведенні робіт на проїжджій частині вулиці – жилетами сигнальними світловідбиваючими. Виконавець повинен приступити до виконання робіт при сприятливих погодних умовах та забезпечити своєчасне проведення всього комплексу робіт з капітального ремонту дорожнього покриття.

Гарантія якості зроблених робіт визначається гарантійним строком будівельних матеріалів протягом строку, визначеного їх виробником, а в частині якості капітального  ремонту – протягом 3-х років з дати підписання актів виконаних робіт.

Учасник визначає ціну з урахуванням вартості використання обладнання, паливо-мастильних матеріалів, транспортних витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі страхування та інших витрат згідно з чинним законодавством. Не врахована вартість окремих робіт не оплачується, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у пропозиції. Учасником повинно бути забезпечено дотримання правил охорони праці та техніки безпеки під час виконання робіт, що є предметом закупівлі в роботі на об’єкті підвищеної небезпеки, а також недопущення пошкодження комунікаційних та інженерних мереж, іншого майна, що знаходиться на таких об’єктах.

При проведенні капітального ремонту дорожнього покриття передбачається необхідність забезпечення умов дотримання нормативних рівнів впливу можливих шкідливих чинників на довкілля, а також забезпечення санітарно-гігієнічних умов утримання населених пунктів, зокрема використання Виконавцем обладнання та матеріалів, що не спричиняють шкоди навколишньому середовищу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь