Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Низький уклін та безмежна вдячність Герою за захист рідної землі

Дата: 09.08.2023 15:34
Кількість переглядів: 113

Фото без описуВійна, підло розпочата російськими окупантами, продовжує приносити нестерпний біль та горе на нашу землю. Кривава війна не запитує, а цинічно забирає справжніх, мужніх та хоробрих Новітніх Героїв України, які до останнього подиху відстоюють незалежність та цілісність нашої Батьківщини.

Ще один наш Герой навіки приєднався до Небесного Українського Війська… Одягнувши білосніжні крила янгола, він став у ряди Небесної варти, щоб з висоти захищати рідну землю та український рід. Відданий військовій присязі, на вірність українському народу, мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув солдат, Герой, ШЕВЧУК Дмитро Олександрович, 1992 р.н. З січня 2023 року Захисник вважався зниклим безвісти, і лише 28 липня його тіло вдалося ідентифікувати.

Не справдилися сподівання близьких побачити Дмитра живим… Ненависна війна вирвала його з рідних обіймів…

Він мав би ростити свою дитину, радіти колись онукам, бути міцною опорою батькам, вірним та надійним другом, але не судилось… Це втрата нашого цвіту, квіту України.

Низький уклін та безмежна вдячність нашому Герою за захист рідної землі та майбутніх поколінь! Щирі співчуття рідним та близьким Дмитра!

Смерть може забрати вірних наших воїнів, проте в кожному подиху, в кожному ударі серця всіх українців житиме вічна пам’ять про ці страшні події та пам’ять про подвиг нашого Захисника.

🇺🇦 Вічна пам'ять і слава Герою! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь