A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

​​​​​​​ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ  про проведення громадського обговорення  по питанню найменування пам’ятного знаку, пов’язаного із увічненням пам’яті загиблих Захисників і Захисниць України  та визначення його зовнішнього вигляду

Дата: 23.06.2023 15:31
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ 
про проведення громадського обговорення 
по питанню найменування пам’ятного знаку, пов’язаного із увічненням пам’яті загиблих Захисників і Захисниць України 
та визначення його зовнішнього вигляду 
 
Шановні жителі громади! Запрошуємо вас взяти участь у громадському обговоренні з питання найменування Пам’ятника, який відповідно до рішення Згурівської селищної ради від 15.05.2023 р. № 2501-25-VIII «Про спорудження Пам’ятника Захисникам і Захисницям України та визначення місця його встановлення», планується встановити по вул. Українська в смт Згурівка Броварського району Київської області з метою увічнення пам’яті загиблих Захисників та Захисниць України, а також поданні ескіз-ідей щодо його зовнішнього вигляду. 
Організатор громадського обговорення – комісія з найменування об’єктів благоустрою та встановлення пам’ятних знаків на території Згурівської селищної територіальної громади. 
Запропонована назва комісією з найменування об’єктів благоустрою та встановлення пам’ятних знаків на території Згурівської селищної територіальної громади: Пам’ятник Захисникам і Захисницям України. 
Громадське обговорення заплановано провести у формі електронної консультації з використанням офіційного вебсайту (zgurivska-gromada.gov.ua) та/або офіційних сторінок в соціальних мережах Згурівської селищної ради. 
 
Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення надсилаються у письмовій формі на поштову адресу або електронною поштою до Згурівської селищної ради із зазначенням прізвища, імені, по батькові, адреси особи, яка їх подає, та теми «Назва пам’ятника» у строк до 22.07.2023 року включно.  
 
 З метою врахування думки мешканців громади просимо подавати свої ескіз-ідеї щодо зовнішнього вигляду пам’ятника у письмовій формі на поштову адресу або надсилати на електронну пошту до Згурівської селищної ради із зазначенням прізвища, імені та по батькові, року народження, місце проживання, контактних телефонів та теми «Ідея пам’ятника» до 22.07.2023 року включно. Перелік документів для подання ескіз-ідеї: 
 макет пам’ятного знаку або фото;  
 пояснювальна записка з обґрунтуванням та стислим описом задуму. 
 
Анонімні пропозиції не реєструються та не розглядаються. 
 
Поштова адреса:  вул.Українська,10,  
смт Згурівка,  
Броварський район,  
Київська область. 
 
Адреса електронної пошти: archzgurivka@gmail.com. 
 
Телефони для консультацій з 8.00 до 17.00: (04570) 5-10-69, 066-932-27-63. 
 
Звертаємо увагу на те, що подавати ескіз-ідеї щодо зовнішнього вигляду пам’ятного знаку  необхідно окремо від пропозицій стосовно його найменування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь