A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Предмет закупівлі: Ноутбук Apple MacBook Air 13" M1 256GB 2020 (MGN63) Space Gray або еквівалент

Дата: 09.02.2023 15:42
Кількість переглядів: 126

На виконання п.2 ч.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Предмет закупівлі: Ноутбук Apple MacBook Air 13" M1 256GB 2020 (MGN63) Space Gray або еквівалент Код за ДК 021:2015 (CPV) «Єдиний закупівельний словник» - ДК 021:2015: 30210000-4 Машини для обробки даних (апаратна частина)

Унікальний номер оголошення про проведення конкурентної процедури закупівлі, присвоєний електронною системою закупівель ID:  UA-2023-02-09-005944-a

 1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до особливостей закупівлі та виходячи із потреби Замовника. Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі, беручи до уваги специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель відповідно до вимог статті 5 Закону України «Про публічні закупівлі» та з дотриманням чинного законодавства в цілому. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено з урахуванням діючих державних стандартів якості, яким повинен відповідати відповідний вид товару. Товар повинен бути новий, у зібраному і справному стані, без механічних пошкоджень.

 Товар повинен бути упакований Учасником відповідно до вимог нормативних документів таким чином, щоб виключити пошкодження чи знищення Товару. Товар повинен бути без зовнішніх пошкоджень, не брудний, не порушена оригінальна упаковка.   Доставка товару, завантажувальні та розвантажувальні роботи, здійснюються за рахунок Постачальника, його транспортом чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника. Постачальник зобов’язаний поставляти товар в асортименті та кількості зазначеній в технічній характеристиці. запропонований товар повинен бути новим (не бути таким, що вживався чи експлуатувався), якість товару повинна відповідати якості та загальним вимогам, які пред’являються до товару цього типу та який в подальшому не призведе до негативних наслідків для людей та довкілля під час його використання.

2. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. 

Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням виділених бюджетних призначень на момент оголошення закупівлі. Місцевий бюджет 40 000,00 грн (сорок тисяч гривень 00 коп) з ПДВ.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь