A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Предмет закупівлі: Виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок

Дата: 08.02.2023 11:34
Кількість переглядів: 89

На виконання п.2 ч.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Предмет закупівлі: Виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок   Згурівської селищної територіальної громади Броварського району  Київської області Код за ДК 021:2015 (CPV) «Єдиний закупівельний словник» - ДК 021:2015:71340000-3- Комплексні інженерні послуги

Унікальний номер оголошення про проведення конкурентної процедури закупівлі, присвоєний електронною системою закупівель ID:   UA-2023-02-08-002600-a

1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до особливостей закупівлі та виходячи із потреби Замовника. Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі, беручи до уваги специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель відповідно до вимог статті 5 Закону України «Про публічні закупівлі», та з дотриманням чинного законодавства в цілому. Послуги з виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок   Згурівської селищної територіальної громади Броварського району  Київської області повинні бути надані відповідно до Положень Земельного кодексу України, Законів України «Про оцінку земель», «Про землеустрій»,  «Про Державний земельний кадастр»; «Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок», затвердженої постановою Кабінету Міністрів України № 1147 від 03.11.2021; Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», інших діючих нормативних актів та технічних норм, що застосовуються при проведенні нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

 

            2. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. 

Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням виділених бюджетних призначень на момент оголошення закупівлі. Місцевий бюджет 1 200 000,00 грн (один мільйон двісті тисяч гривень. 00 коп.) з ПДВ.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь