Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відбулося засідання чергової сесії двадцять другої сесії

Дата: 22.12.2022 10:33
Кількість переглядів: 114

Фото без опису22 грудня відбулося завершальне в цьому році засідання сесії Згурівської селищної ради, у рамках якого депутати розглянули ряд питань, що стосуються соціально-економічного розвитку, забезпечення життєдіяльності громади та, головне - прийняли бюджет селищної територіальної громади на 2023 рік (докладніше про бюджет громади 2023 у наступному дописі).

Для участі у засіданні зареєструвалися 21 депутат. Головував на засіданні чергової двадцять другої сесії селищний голова Василь Цвик.

Після привітання іменинників міжсесійного періоду учасники засідання хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих від рук російських окупантів.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного першим депутати розглянули та підтримали звернення до Верховної ради України щодо заборони діяльності УПЦ (МП) на території України та всіх релігійних організацій і установ, які входять до складу чи визнають у будь- якій формі підлеглість у канонічних, організаційних, інших питаннях Російській православній церкві (РПЦ).

У рамках розгляду питань порядку денного депутати затвердили низку проєктів рішень, що стосуються орнізаційних питань роботи ради, комунального господарства, внесення змін до цільових програм з утримання нашої громади, а також освітньої мережі.

Зокрема, затвердили Цільову програму "Громадський бюджет Згурівської селищної територіальної громади на 203 рік", на реалізацію якої у наступному році виділили 750 тис. грн. Депутати також прийняли програму соціально-економічного та культурного розвитку громади на 2023-2025 рік .

До порядку денного в ході засідання було включено та після виступу доповідаючої начальника управління фінансів Ніни Козинець одноголосно підтримано питання внесення змін до бюджету громади на 2022 рік в частині освітньої субвенції з державного бюджету 3 млн. 935 тис. грн.

Бюджет територіальної громади на 2023 рік, що був схвалений під час засідання виконкому та детально розглянутий на розширеному засіданні бюджетної комісії,. затвердили в сумі 206 млн. 422 тис. 900 грн. Першочергово увагу приділили потребі в коштах на оплату праці та енергоносії та врахували всі бюджетні запити головних розпорядників коштів.

72 питання порядку денного стосувалися сфери землекористування, серед яких: розроблення та затвердження технічної документації, затвердження проектів із землеустрою, передача земельних ділянок у приватну власність, продовження строків дії договорів оренди землі.

На завершення депутати заслухали та підтримали звернення до Президента України про присвоєння звання Героя України посмертно командиру батальйону " Карпатська Січ" Олегу Куцину.

По закінченні засідання сесії селищний голова привітав усіх з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами та побажав усім миру, міцного здоров’я, позитивних емоцій і наснаги, аби у наступному році продовжувати розбудовувати Згурівську громаду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь