Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Постійна комісія Згурівської селищної ради з питань промисловості, будівництва, інвестицій, транспорту, зв’язку, підприємництва, житлово-комунального господарства, благоустрою та управління комунальним майном

Дата: 19.12.2022 15:17
Кількість переглядів: 91

Фото без описуУ рамках підготовки до засідання чергової двадцять другої сесії відбулося засідання постійної комісії Згурівської селищної ради з питань промисловості, будівництва, інвестицій, транспорту, зв’язку, підприємництва, житлово-комунального господарства, благоустрою та управління комунальним майном.

Члени комісії та присутні на засіданні заслухали доповідаючих та розглянули всі наявні матеріали.

На початку засідання розглянули питання надання дозволу на передачу майна з балансу КП «Згурівський комбінат комунальних підприємств» на баланс відділу освіти Згурівської селищної ради.

Головний спеціаліст відділу освіти Олександр Німенко зазначив, що обладнання та устаткування, яке було придбане та встановлене в котельнях закладів освіти громади КП "Згурівський комбінат комунальних підприємств", безкоштовно передається на баланс відділу освіти Згурівської селищної ради.

З питання затвердження Переліку об’єктів, які належать до комунальної власності Згурівської громади в новій редакції виступила Тетяна Мала, завідувач сектору з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та розвитку інфраструктури, вказавши, що в переліку уточнено назви шкіл, адреси об'єктів, дитячі майданчики, які знаходяться на територіях навчальних закладів, закріплено на праві оперативного управління за відділом освіти.

Розглянуто проект рішення «Про затвердження Детального плану території земельної ділянки з кадастровим номером 3221983001:01:004:0049 площею 0,2165 га та прилеглої території орієнтовною площею 0,35 га щодо розміщення складської будівлі для зберігання сільськогосподарської продукції в районі вул. Семенова у с. Красне Броварського району Київської області».

Ця містобудівна документація розроблена ТОВ «ПРОЕКТГЕНПЛАН», пройшла громадські обговорення та отримала рекомендації архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури та інфраструктури Броварської районної державної адміністрації.

До Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Згурівської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки внесена інформація щодо проведених експертиз кошторисної документації, додані розроблені в 2022 році 4 проєкти по дорогам та вилучені 2 проєкти, що вже виконані. Питання внесення змін до даної програми розглянули члени комісії.

Також розглянуто проєкт рішення щодо уповноваження відділу містобудування та архітектури селищної ради здійснювати процедуру присвоєння, зміни, коригування, анулювання адрес об’єктів будівництва, об’єктів нерухомого майна в адміністративних межах Згурівської громади. Всі ці дії відбуваються з використанням Реєстру будівельної діяльності, до якого відділ містобудування та архітектури отримав доступ влітку 2022 року.

Для надання послуг відділом містобудування та архітектури через відділ «Центр надання адміністративних послуг» для забезпечення вимог законодавства України винесені для затвердження інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг. Тобто заяви та пакет документів, які вказані в інформаційних картках, на отримання наприклад будівельного паспорту чи містобудівних умов можна буде подати до ЦНАПу Згурівської селищної ради.

З позитивними висновками та рекомендаціями розглянуті питання винесені на розгляд сесії, яке відбудеться 22 грудня о 8:00.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь