Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Бюджетна комісія погодила головний фінансовий документ громади на 2023 рік

Дата: 20.12.2022 14:00
Кількість переглядів: 85

Фото без опису20 грудня відбулося розширене засідання постійної комісії Згурівської селищної ради з питань бюджету, фінансів і соціально-економічного розвитку, на порядок денний якого було винесено 4 питання.

Найголовніший проєкт рішення, який обговорили та погодили до розгляду сесії члени комісії, присутні на засідання, стосувався бюджету Згурівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Участь у роботі депутатської комісії взяли члени комісії, депутати, селищний голова Василь Цвик, секретар ради Ігор Феник, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сніжана Авраменко, керівники структурних підрозділів ради, керівники та фахівці з фінансів комульнальних підприємств селищної ради.

Начальник управління фінансів, економічного розвитку та регуляторної політики Ніна Козинець ознайомила членів депутатської комісії та всіх учасників засідання з основними показниками проєкту бюджету на 2023 рік, окремо по кожній галузі.

Розмір загальних доходів, які передбачаються у наступному році, складає 205 645 200 гривень, в тому числі доходи загального фонду бюджету селищної територіальної громади 203 675 200 гривень, доходи спеціального фонду селищної територіальної громади 1 970 000 гривень.

Найбільша частка доходів припадає на податок та збір на доходи фізичних осіб, що складає 66 відсотків у структурі дохідної частини загального фонду бюджету.

Щодо бюджетних видатків, то передбачається, що у наступному році їхній обсяг сягне 205 645 200 гривень, в тому числі видатки загального фонду бюджету селищної територіальної громади 196 143 300 гривень, видатки спеціального фонду бюджету селищної територіальної громади 9 501 900 гривень.

Визначено 4 головних розпорядники бюджетних коштів.

По головному розпоряднику коштів Згурівській селищній раді передбачено кошти по загальному фонду 67 млн. 165 тис 900 грн та по спеціальному фонду 7 млн 851 тис 900 грн.

По головному розпоряднику коштів відділу освіти Згурівської селищної ради передбачено кошти по загальному фонду 112 млн. 956 тис. 500 грн та по спеціальному фонду 1 млн. 400 тис. грн.

По головному розпоряднику коштів відділу соціального захисту та охорони здоров'я Згурівської селищної ради передбачено кошти по загальному фонду 10 млн.668 тис.200 грн. та по спеціальному фонду 250 тис.грн.

По головному розпоряднику коштів управлінню фінансів, економічного розвитку та регуляторної політики Згурівської селищної ради передбачено кошти 5 млн. 352 тис. 700 грн.

Передбачена реверсна дотація державному бюджету у сумі 3 млн. 842 тис. 500 грн., яка розрахована за очікуваними надходженнями у 2022 році податку на доходи фізичних осіб.

Під час засідання заслухали фахівців управління фінансів, які ознайомили учасників засідання з основними надходженнями у 2022 році коштів до місцевого бюджету від підприємств, установ, організацій, фізичних осіб, які здійснюють свою діяльність на території громади.

Присутні детально розглянули статті видатків, які передбачені у проєкті бюджету, заслухали представників профільних установ та організацій, зробили деякі зауваження та внесли пропозиції, погодивши у підсумку його винесення на чергову сесію селищної ради.

Окрім цього під час сьогоднішнього засідання бюджетна комісія підтримала затвердження програм:

фінансової підтримки Комунального підприємства «Згурівська ЦРА № 157», що забезпечує населення лікарськими засобами і виробами медичного призначення, на 2023 рік;

Цільової програми «Громадський бюджет Згурівської селищної територіальної громади на 2023 рік»;

соціально-економічного та культурного розвитку Згурівської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки.

Всі проекти рішень винесені на розгляд чергової двадцять другої сесії селищної ради, яка відбудеться вже 22 грудня о 8:00.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь