Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відбулося засідання постійної комісії з питань інформаційної політики, регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та запобіганню корупції

Дата: 20.12.2022 15:37
Кількість переглядів: 83

Фото без описуПід головуванням Євгена Чубука відбулося засідання постійної комісії з питань інформаційної політики, регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та запобіганню корупції. Участь у роботі комісії взяли члени комісії, селищний голова Василь Цвик, секретар ради Ігор Феник, заступник селищного голови Сніжана Авраменко, керівники профільних структурних підрозділів ради.

Порядок денний засідання складався з 9 питань:

Так, члени комісії проголосували за винесення на розгляд чергової сесії звернення до Верховної Ради України щодо заборони діяльності УПЦ (МП) на території України та всіх релігійних організацій і установ, які входять до складу чи визнають у будь-якій формі підлеглість у канонічних, організаційних, інших питаннях Російській православній церкві (РПЦ).

Другим питанням депутати погодили проект рішення про присвоєння селищному голові чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Далі члени комісії розглянули питання внесення змін до Статуту Комунального закладу «Центр культури і мистецтва»; до Положення про відділ освіти та затвердження його у новій редакції; Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт, у Згурівській селищній раді на 2021-2025 роки, та затвердження її в новій редакції.

Присутні заслухали звіт про виконання плану роботи Згурівської селищної ради на 2022 рік та розглянули план роботи Згурівської селищної ради на 2023 рік.

Комісія розглянула проект рішення щодо уповноваження відділу містобудування та архітектури здійснювати процедуру присвоєння, зміни, коригування, анулювання адрес об’єктів будівництва, об’єктів нерухомого майна в адміністративних межах Згурівської селищної територіальної громади. Та відповідно обговорили питання внесення змін до Положення про відділ містобудування та архітектури Згурівської селищної ради та затвердження його в новій редакції.

З відповідними висновками усі питання рекомендовані до розгляду на засіданні чергової сесії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь