Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

СПОЖИВАЧАМ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Дата: 15.12.2022 16:18
Кількість переглядів: 147

Фото без описуКомунальне підприємство «Згурівський комбінат комунальних підприємств» повідомляє вас про те, що на сьогоднішній день болюче постало питання заборгованості населення за житлово-комунальні послуги, тому вважаємо за необхідне повідомити всіх споживачів про стан розрахунків за спожиті житлово-комунальні послуги з водопостачання, водовідведення, утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, вивіз твердих побутових відходів.

Станом на 01.12.2022 загальна заборгованість за житлово-комунальні послуги становить 1246,8 тис. грн. в т.ч: водопостачання-водовідведення - 781,3 тис. грн., утримання будинків і споруд та прибудинкової території - 289,1 тис.грн., вивіз твердих побутових відходів - 174,5 тис.грн.

Найбільші борги мають багатоквартирні будинки по вулицях: Українська,1 - 24,7 тис. грн., Українська,11 - 43,5 тис.грн., Українська,3 - 67,7 тис. грн., Київська,10 -34,1 тис.грн., Київська,12 – 22,4 тис грн., Київська,14 – 11,1 тис. грн., Київська,16 – 44,1 тис. грн., по вулицях: Будівельників – 5,9 тис. грн., Квітуча – 32,0 тис.грн., Визволителів 16,4 тис. грн., Соборна – 16,1 тис. грн., вул Кирія 7,а – 87,6 тис. грн., Центральна, 8 – 23,5 тис. грн. та інші.

Цей рік для КП «Згурівський ККП», як для підприємства критичної інфраструктури, виявився складним, з врахуванням обставин, які склалися в нашій країні. Навіть за складних обставин, ми вважаємо своїм обов’язком забезпечувати безперебійне надання житлово-комунальних послуг мешканцям громади. Було б добре, якби споживачі зі своєї сторони, зрозуміли, що за користування даними послугами потрібно своєчасно проводити оплату, так як для виконання будь-яких робіт потрібні кошти.

Підприємство неодноразово зверталось до всіх споживачів житлово-комунальних послуг про оплату заборгованості за отримані послуги, а особливо перед Новим роком ми хочемо звернутися до кожного із вас із проханням підтримати нас і сплатити за усі отримані вами послуги. Кожна сплачена гривня – це вклад у найважливіше для життєдіяльності підприємства.

Входження в Новий рік без боргів – добра українська традиція. Тому ми просимо вас розрахуватися за всі отримані послуги. Завдяки своєчасній оплаті ми зможемо закупити все необхідне для нашого підприємства: труби, запірну арматуру, паливно-мастильні матеріали, реагенти без чого підприємство не зможе надавати безперебійні послуги.

Не зволікайте – платіть за послуги, не накопичуйте борги!

Оплату можна зробити онлайн (через електронні додатки Приват 24).

Також, на території нашого підприємства по вул. Українська,11, смт Згурівка щоденно (крім суботи та неділі) працює каса.

Водночас ми висловлюємо подяку усім тим споживачам, які щомісячно розраховуються за послуги надані підприємством і не мають заборгованостей за комунальні послуги.

Адміністрація КП «Згурівський ККП»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь