Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відбулося засідання позачергової двадцять першої сесії селищної ради

Дата: 14.12.2022 10:07
Кількість переглядів: 102

Фото без опису14 грудня в селищній раді розпочався із засідання позачергової двадцять першої сесії, яке відбулося під головуванням селищного голови Василя Цвика.

Для участі у засіданні зареєструвалися 21 депутат.

Присутніми на засіданні були заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сніжана Авраменко, представники ЗМІ та профільних структурних підрозділів ради.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих від рук російських окупантів.

До порядку денного позачергової сесії включено 6 питань, більшість з яких стосувалися змін до діючих програм та відповідно внесення змін до бюджету громади на 2022 рік для фінансування цих програм.

Зокрема, депутати прийняли рішення про внесення змін до:

програми підтримки перевізників на 2022-2027 роки;

програми організації територіальної оборони в Згурівській селищній територіальній громаді на 2022-2023 роки;

програми висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування та органів державної влади на 2021-2023 роки;

Прийнято рішення про внесення змін до рішення Згурівської селищної ради від 22.12.2021 №1958-16-VIII «Про бюджет Згурівської селищної територіальної громади на 2022 рік».

Зокрема, змінами до бюджету збільшуються доходи по податку на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, одержаних військовослужбовцями на 1млн. 110 тис. гривень та видатки селищній раді.

На Програму організації територіальної оборони - на 950 тис. гривень на облаштування побутових умов та організації повноцінного функціонування підрозділів військової частини та на забезпечення виконання завдань за призначенням;

На Програму підтримки перевізників - 94 тис. гривень;

На Програму висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування та органів державної влади - 66 тис. гривень.

Також проводиться перерозподіл планових призначень, по селищній раді збільшуються капітальні видатки на 850 тис. на придбання легкового автомобіля та 22 тис. гривень на генератор.

Лікарні зменшуються поточні асигнування на 597 тис. 021 гривню та капітальні на 1 тис.700 гривень. Центру первинної медичної допомоги населенню - на 250 тис. гривень;

На Програму фінансової підтримки КП «Згурівська аптека» збільшено видатки на 49 тис. гривень для оплати енергоносіїв;

На Програму підтримки сім'ї та забезпечення прав дітей «Назустріч дітям» на 290 тис. гривень на придбання новорічних подарунків ( 2 тис.353 дитини) ;

Із Програми проведення громадських робіт зменшено видатки на 326 тис. 800 гривень.

Із Програми підтримки та розвитку молоді «Молодь Згурівщини» зменшено видатки на 64 тис. гривень (у військоматі не було призову на строкову службу).

Центру культури і мистецтв збільшено на 40 тис. гривень на придбання безперебійника та підписку преси;

Із Програми «Розвиток фізичної культури і спорту» зменшено на 145 тис.200 гривень;

По Програмі підтримки комунальних підприємств, що надають житлово-комунальні послуги зменшено поточні видатки та збільшено капітальні на 2 млн. 557 тис.600 гривень на придбання генераторів;

По організації благоустрою населених пунктів збільшуємо поточні видатки на 810 тис. гривень для цеху благоустрою на виплату заробітної плати та придбання паливо-мастильних матеріалів та зменшуємо невикористані капітальні видатки на 3 тис. гривень;

На здійснення заходів із землеустрою збільшуємо на 42 тис. гривень на проведення замірів для аукціону по оренді землі.

По утриманню та розвитку автомобільних доріг зменшено поточні асигнування на 281 тис.400 гривень та капітальні на 433 тис. 879 гривень.

Кошти у сумі 1 млн. гривень, що були передбачені рішенням селищної ради від 26.08.2022 на іншу субвенцію районному бюджету з Програми організації територіальної оборони невикористані та повернуті на рахунок бюджету громади у сумі 960 тис. 200 гривень, передбачаємо на субвенцію з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів на придбання дизельного генератора для військової частини.

У ході засідання депутатами було підтримано проект рішення про надання згоди на прийняття майна у комунальну власність Згурівської селищної територіальної громади та затверджено План діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Згурівської селищної ради на 2023 рік.

Попередньо усі питання були детально розглянуті на засіданнях профільних депутатських комісій.

Нагадуємо, з усіма прийнятими рішеннями позачергової сесії можна ознайомитися на сайті Згурівської громади у рубриці «Офіційні документи» після їх оприлюднення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь