A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Дата: 24.11.2022 13:08
Кількість переглядів: 147

проєкт рішення Згурівської  селищної ради «Про затвердження Порядок демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд на території Згурівської селищної територіальної громади».

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Згурівська селищна рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Згурівської селищної ради «Про затвердження  Порядок демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд на території Згурівської селищної територіальної громади».

Проєкт регуляторного акту разом з відповідним аналізом регуляторного впливу буде розміщено (оприлюднено) на офіційному сайті Згурівської селищної ради https://zgurivska-gromada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна діяльність» «Оприлюднення проєктів регуляторних актів» протягом п’яти  робочих днів з дня оприлюднення цього повідомлення.

Термін приймання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акту становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та відповідного аналізу  регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань просимо надавати в письмовій формі на адресу розробника регуляторного акту – відділу містобудування та архітектури Згурівської селищної ради, вул. Українська, 10,  смт  Згурівка, 07601, телефон для довідок – (04570) 5-10-69, e-mail: archzgurivka@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь