A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відбулася щотижнева оперативна нарада

Дата: 04.07.2022 11:00
Кількість переглядів: 109

Фото без описуПід головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сніжани Авраменко відбулася щотижнева оперативна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів ради доповіли про виконану роботу.

Протягом минулого тижня всі структурні підрозділи ради та об’єкти критичної інфраструктури працювали у звичному режимі. Відбувались засідання дорадчих органів, працювали виїзні комісії, проходили спортивні та культурно-мистецькі заходи, інші заходи, спрямовані на соціально-економічний розвиток громади.

Щоденний моніторинг наявності пального показав, що в громаді значно покращилася ситуація з пальним на АЗС. У вільному доступі та в достатній кількості є газ та дизпаливо. Складнішим є питання з бензином, але маємо надію, що найближчим часом ситуація зміниться на краще.

Наповнення місцевого бюджету та раціональне використання коштів – один з пріоритетів у роботі.

Аналіз дохідної частини бюджету показав, що за перше півріччя 2022 року бюджет селищної територіальної громади перевиконаний на 22,4 відсотки, понад план надійшло 11971840 гривень, що в порівнянні з відповідним періодом минулого року більше на 0,75 відсотка. Трансферти з державного бюджету надійшли в повному обсязі та становлять за перше півріччя 34674004 гривні.

Продовжується робота з обліку внутрішньо переміщених осіб та забезпечення всім необхідним осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах.

На минулому тижні Згурівську громаду зареєстровано на платформі для українських та європейських міст Cities4Cities. Визначено та подано заявку на гуманітарну допомогу. Подано заявку до проекту #EU4CSOs за фінансової підтримки Європейського Союзу на гуманітарну допомогу, а саме продуктові набори.

Протягом тижня фахівці ради працювали ще над 3 проектами до Громадського бюджету 2022, автори працюють над уточненнями.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів ради були дані відповідні доручення та акцентована увага на комунікації між працівниками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь