A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відбулася чергова щотижнева нарада за участі керівників структурних підрозділів

Дата: 27.06.2022 11:54
Кількість переглядів: 200

Фото без описуСьогодні, 27 червня, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сніжана Авраменко провела чергову щотижневу нараду за участі керівників структурних підрозділів.

Під час наради проаналізовано поточний стан справ та визначено коло головних завдань на найближчий тиждень.

На милому тижні документи про базову загальну середню освіту отримали 167 учнів, протягом поточного та наступного тижня документи про повну загальну середню освіту отримають 78 учнів. З них: 7 медалістів, 5 золотих та 2 срібних. У навчальних закладах тривають ремонтні роботи .

Продовжується робота з реєстрації внутрішньо переміщених осіб, надання їм усіх видів адміністративних послуг. На даний час в громаді зареєстровано 3174 ВПО, в тому числі 682 дитини.

Власникам житла, які розмістили внутрішньо переміщених осіб та подали заяви про отримання компенсації для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, буде компенсовано оплату послуг на житлово-комунальні послуги за квітень на суму в розмірі – 31090,85 грн.( 40 осіб) за рахунок коштів державного бюджету.

Значна робота була зосереджена на поданні проектів та заявок щодо залучення коштів для гуманітарної допомоги .

Протягом минулого тижня подано 2 заявки на проект «Beetroot допомога для України», що орієнтований на цивільне населення; заявка на проект «Beetroot допомога для України», щодо надання фінансові ресурси в якості гуманітарної допомоги для здійснення грошових виплат вразливим сім'ям з дітьми, які через війну не можуть продовжувати працювати та заробляти; 2 заявки подано на збір "Всі по 10" для потреб волонтерів в паливі та придбання апарата для вакуумного лікування ран. Подана заявка на гуманітарну допомогу від Благодійної організації Благодійний Фонд "РОКАДА" (продукти харчування, засоби гігієни, одяг, ковдри).

Згурівську селищну ТГ обрано для наступного етапу відбору на участь в Проєкті DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні», сворення літніх клубів на базі закладів освіти.

Жителями громади подано 5 проектів на Громадський бюджет 2022, автори працюють над уточненнями.

Незважаючи ні на що, життя в громаді триває, всі об'єкти соціальної сфери та критичної інфраструктури працюють у звичному режимі.

Підводячи підсумки наради, за результатами обговорених питань, заступником селищного голови дані відповідні доручення та вказівки працівникам селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь