A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відбулося засідання виконавчого комітету Згурівської селищної ради

Дата: 22.06.2022 11:50
Кількість переглядів: 188

Важливі питання життєдіяльності Згурівської громади розглянули сьогодні члени виконавчого комітету під головуванням селищного голови Василя Цвика.

На порядок денний засідання винесено 8 питань. Участь у роботі виконкому взяли 24 члени комітету та доповідачі, працівники структурних підрозділів ради.

З перших питань члени виконкому внесли зміни до Програм - Поліцейський офіцер громади на 2022-2025 роки та Програми профілактики та протидії злочинності на території селищної ради на 2021-2023 роки "Безпечна громада". Та, відповідно, внесли зміни до бюджету Згурівської селищної територіальної громади на 2022 рік.

Заслухавши доповідаючих, прийняли рішення про утворення робочої групи із здійснення контролю за додержанням вимог законодавства у сфері торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування населення на території громади.

Підпримали рішення про передачу майна з балансу селищної ради на баланс КП «Згурівський ККП» та про встановлення пріоритету філії ТДВ «Яготинський маслозавод», «Яготинське для дітей» на розміщення зовнішньої реклами.

Підтримавши рішення, внесли зміни до складу комісії з питань архітектури, містобудування та розвитку територій Згурівської селищної територіальної громади при виконавчому комітеті Згурівської селищної ради. Затвердили Акт тимчасової комісії з розгляду звернення громадянина Чубука Вадима Володимировича.

На завершення засідання присутні детально розглянули 6 заяв громадян про виділення одноразової допомоги на лікування.

Розглянувши усі питання порядку денного, члени виконавчого комітету ухвалили відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть опубліковані на офіційному вебсайті Згурівської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь