Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відвідувати кладовища у період поминальних днів 1 та 2 травня дозволено з 09:00 до 15:00.

Дата: 30.04.2022 10:02
Кількість переглядів: 135

Фото без описуЖителям Згурівської громади дозволено відвідувати кладовища у період поминальних днів під час дії воєнного стану 1 та 2 травня з 09:00 до 15:00.

Працівниками поліції та військовими в ці дні буде здійснюватися патрулювання та охорона громадського порядку.

Відповідне рішення прийняли сьогодні на засідання виконавчого комітету Згурівської селищної ради. Та не варто забувати - в країні війна, а безпека понад усе!

На початку засідання виконавчого комітету присутні приєдналися до загальнонаціональної хвилини мовчання, вшанувавши пам'ять всіх військових і цивільних, загиблих за Україну.

Крім цього під час сьогоднішнього засідання члени виконкому проголосували за надання статусу дитині, позбавленої батьківського піклування та встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування.

Розглянули питання про підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 роки.

Затвердили Програму підтримки перевізників на 2022-2027 роки та внесли зміни до програм: організації територіальної оборони в Згурівській громаді на 2022 - 2023 роки; селищної комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО та учасників Революції Гідності на 2021 – 2025 роки та Програми «Поліцейський офіцер громади» на 2022-2025 роки.

Детально обговоривши, затвердили тарифи на платні медичні послуги, що надаються в Згурівській лікарні, внесли зміни до бюджету Згурівської громади на 2022 рік та затвердили Бюджетий регламент проходження бюджетного процесу.

В ході засідання затвердили Акт тимчасової комісії з розгляду звернення громадянина, Акт з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, а також внесли зміни до складу комісії з визначення та відшкодування збитків власникам та землекористувачам.

Три питання порядку денного стосувалися накладення адміністративного стягнення на громадян за порушення правил реєстрації та одне - взяття на квартирний облік жителя громади, який потребує першочергового забезпечення житловим приміщенням.

Члени виконкому окремо розглянули кожну із 10 заяв про виділення одноразової допомоги на лікування, прийнявши позитивні рішення з 8 заяв.

З усіма рішеннями виконавчого комітету згідно чинного законодавства можна буде ознайомитися на сайті Згурівської громади в рубриці «Офіційні документи»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь