Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Створено окрему групу з поточних питань за напрямком профілактики страхових випадків

Дата: 24.03.2022 09:05
Кількість переглядів: 325

Фото без описуЯготинське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області доводить до вашого відома, що у ВД Фонду створено окрему групу з поточних питань за напрямком профілактики страхових випадків, координатором якої призначено Сергія Акопяна.

До цієї групи, крім працівників управління профілактики ВД Фонду на чолі з Сергієм Таровиком, входять всі керівники відділів профілактики регіональних управлінь, в т.ч. і керівник відділу профілактики страхових випадків управління ВД Фонду у Київській області Савченко Олексій Іванович.

Задача групи - в умовах воєнного стану оперативно вирішувати всі поточні питання за напрямком роботи Фонду з профілактики страхових випадків та координувати роботу страхових експертів на місцях, надавати їм всебічну можливу допомогу.

Наразі пріоритетними є питання:

1.Відновлення (де було втрачено) зв'язку з керівництвом страхувальників і посадовими особами з охорони праці та надання їм посильної допомоги.

2. Відновлення надання/ отримання повідомлень про НВ/ГПЗ. Накопичення у відділеннях повідомлень у будь-який доступний спосіб.

3.Участь у розслідуванні НВ/ГПЗ за можливості і тільки за повної безпеки страхових експертів.

4.Обмін поточною інформацією, пропозиціями, консультації.

З усіх питань за консультацією можна звернутися до відділення за тел. (04575) 5-55-86 або на електронну адресу vpvt.kr@fssu.gov.ua безпосередньо до  САВЧЕНКА Олексія Івановича.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь