Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Засідання позачергової 18 сесії Згурівської селищної ради

Дата: 22.02.2022 09:53
Кількість переглядів: 176

Фото без описуСьогодні, 22 лютого, о 8.00 депутати Згурівської селищної ради зібралися на позачергове засідання вісімнадцятої сесії ради.

До початку засідання депутати традиційно привітали своїх колег, іменинників міжсесійного періоду.

На порядок денний сьогоднішнього засідання було винесено два питання:

затвердження Програми організації територіальної оборони в Згурівській селищній територіальній громаді на 2022-2023 роки;

внесення змін до рішення Згурівської селищної ради від 22.12.2021 № 1958-16-VIIІ "Про бюджет Згурівської селищної територіальної громади на 2022 рік".

За ініціативою Євгена Чубука, депутати підтримали Звернення до Президента України Володимира Зеленського про введення санкцій щодо народних депутатів України, посадових осіб органів державної влади і місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад та олігархів, які втікли за кордон у період з 30.01 по 15.02 та не повернулися в Україну до 00.00 год. 16.02.2022.

Також Євген Чубук в ході засідання звернувся до селищного голови з проханням розпочати заходи щодо перейменування вулиці Московської в смт Згурівка.

Під час засідання селищний голова Василь Цвик у своєму зверненні до депутатів зауважив, що останні події в країні викликають неоднозначні настрої серед населення, тому кожному потрібно з розумінням та виваженістю поставитися, до ситуації, яка склалася, провести роз'яснення у своїх трудових колективах, щодо реального стану речей.

- Сьогодні потрібно відкинути всі політичні суперечки, амбіції аби об'єднатися та згуртуватися. Армія здатна захистити Україну, ми ж маємо захистити свою громаду. Насамперед і далі потрібно працювати у звичному режимі. Не забуваймо "Кому війна, а кому мати рідна".

На даний час ситуація в нашій громаді залишається стабільною та контрольованою. Закликаю усіх не реагувати на всілякі чутки , не піддаватися паніці та жодним провокаціям, не сіяти хаос, зберігати спокій! Я знаходжуся на робочому місці, постійно на зв'язку з районним та обласним керівництвом, військовим комісаріатом.

Необхідний план заходів попередньо відпрацьований. У разі надзвичайної ситуації, всі будуть повідомлені та знатимуть, що потрібно робити. Всі добровольчі формування територіальної громади, в разі чого, будуть здійснювати свою діяльність під безпосереднім керівництвом і контролем командира військ частини сил ТРО ЗСУ, діяльність будь яких незаконних угрупувань заборонена.

Тому зберігаємо спокій, тримаємо ситуацію під контролем, не нагнітаємо паніку під час живого спілкування та в соціальних мережах, - зазначив у свому зверненні очільник громади по закінченню засідання.

З усіма рішеннями позачергової 18 сесії селищної ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Згурівської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь