Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Засідання виконавчого комітету Згурівської селищної ради

Дата: 21.02.2022 12:56
Кількість переглядів: 218

Фото без описуСьогодні, 21 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету Згурівської селищної ради під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сніжани Авраменко.

Відповідно до порядку денного засідання членами виконкому розглянуто та прийнято відповідні рішення з питань, що стосуються соціального захисту прав дітей, зокрема: затверджено висновок про доцільність позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини; направлення малолітньої дитини до обласного будинку дитини; про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування;  надання повної цивільної дієздатності неповнолітній; надання дозволу на вчинення правочину щодо приватизації земельної ділянки на ім’я їх малолітньої.

Членами виконкому затверджено звіт про виконання фінансового плану КП «Згурівський комбінат комунальних підприємств» за 2021 рік та річний фінансовий план КП «Згурівський ККП» на 2022 рік, погоджено організаційну структуру, чисельність та штатний розпис цього комунального підприємства.

Присутні розглянули питання про ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у Згурівській громаді, затвердження акту тимчасової комісії з розгляду звернення громадянина, надано дозвіл на видалення та кронування дерев.

Також визначили переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування на території смт Згурівка ТОВ "АВТОСОЮЗ-ЗГУРІВКА".

Внесено зміни до складу дорадчих органів ради та утворено комісію з питань розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, а також членів їх сімей, за рахунок коштів субвенції з державного бюджету.

Під час засідання розглянуто 7 матеріалів про накладення адміністративного стягнення за порушення правил реєстрації та розглянуто 10 заяв про розгляд заяв громадян про виділення одноразової допомоги на лікування.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб сайті Згурівської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь