Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Офіційне відкриття оновленого приміщення поліклінічного відділення в Згурівській лікарні

Дата: 14.02.2022 10:36
Кількість переглядів: 191

Фото без описуПонеділок! Хтось із скептиків скаже, що й кораблі в море не виходять, а тут…!

Для нас - це початок тижня, а ще… для цілої Згурівської громади понеділок, 14 лютого, став урочистим та святковим, адже саме сьогодні було відкрите приміщення поліклінічного відділення в КНП «Згурівська лікарня Згурівської селищної ради».

Поліклініка стала більш доступною і людям похилого віку, і особам з обмеженими фізичними можливостями. Просторе і гарне приміщення, що відповідає сучасним стандартам, з усім необхідним обладнанням, кабінетами лікарів основних медичних спеціальностей: гінеколога, хірурга, терапевта, дерматовенеролога, отоларинголога, офтальмолога, невропатолога, ендокринолога, процедурною, кабінетом щеплень. З широким спектром послуг як дорослим, так і дітям: консультації фахівців, діагностичні та лабораторні дослідження, комплексні програми здоров'я, послуги стоматології, аптечний кіоск. Також біля оновленого відділення проведений благоустрій території.

Вартість робіт об’єкту, яка була розпочата 29 вересня 2019 р. складає 10 468,4 тис. грн., з яких 9 301 000 – кошти субвенції з державного бюджету на розвиток охорони здоров’я в сільській місцевості та 1 163 .3 тис. грн. – співфінансування з бюджету громади. За минулий рік закуплено меблів на суму - 460 тис. грн.

У своєму виступі голова громади Василь Вікторович Цвик відмітив:

- Основне завдання та ціль – зробити так, щоб кожен житель Згурівської громади, незалежно від того, де живе, чи в селищі, чи в найвіддаленішому селі, мали однаковий доступ до якісних медичних послуг.

І відкриття поліклініки – це один з вагомих кроків до цього. Хоч довго до цього йшли, але результат вже є. Я хочу подякувати всім, хто долучився до побудови цього приміщення – це результат нашої з вами спільної роботи. Від нас – умови для роботи. Від вас співпраця та професійність.

Вже вкотре звертаюсь до вас, шановні лікарі, – майбутнє нашої медицини в наших руках. І сьогодні ви повинні зробити зі свого боку конкретні дії. Тоді буде результат!

З вітальним словом до присутніх звернувся депутат Київської обласної ради Юліан Москаленко. Як і годиться, з пустими руками в гості не ходять. Так обласний депутат, для покращення умов роботи, вручив медикам подарунковий сертифікат на придбання комп’ютерної техніки.

Заступник селищного голови Сніжана Авраменко, як ніхто, знає роботу медичної галузі з середини, бо курує роботу в даному напрямку. Тому у її виступі було акцентовано увагу на тому, що лікарі первинної та вторинної медицини повинні працювати воєдино, задля належного функціонування Згурівської лікарні в подальшому.

Виконувач обов’язків директора КНП «Згурівська лікарня» Олександр Зіборов, від імені всього колективу подякував усім причетним до будівництва та відмітив, що співпраця, фінансування та підтримка медичної галузі Згурівської громади на досить високому рівні.

Василь Вікторович урочисто вручив Олександру Івановичу ключі від приміщення поліклініки та побажав усім присутнім здоров’я, адже можна побудувати будь-яку споруду, можна перевернути гори, переживати важкі часи, здолати будь-які труднощі, якщо є здоров'я.

Вже з самого ранку в коридорах поліклінічного відділення пацієнти та лікарі дякували керівництву громади за комфортні умови, сучасний підхід до роботи в цілому, адже, як говорять у народі «Вдома лікують і стіни». А у нашій громаді - ТУТ – ЯК ВДОМА, у кожному її куточку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь