A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення поcади директора Згурівської дитячо-юнацької спортивної школи

Дата: 01.02.2022 11:36
Кількість переглядів: 263

Згурівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення посади директора Згурівської  дитячо-юнацької спортивної школи  Згурівської селищної ради.

Відомості про заклад позашкільної освіти

Назва: Згурівська дитячо-юнацька спортивна школа Згурівської селищної ради  Броварського району Київської області

Місцезнаходження закладу (юридична адреса): вулиця Героїв Майдану, 3, смт Згурівка Броварський район, Київська область, Україна, 07601

Найменування посади:

директор

Умови  оплати праці:

посадовий оклад, відповідно до наказу Міністерства України у справах сімї, молоді та спорту від 23.09.2005 р. № 2097 «Про впорядкування умов оплати праці працівників бюджетних установ, закладів та організацій галузі фізичної культури і спорту» (зі змінами), зареєстрований у Мінюсті України 20.10.2005 р. за № 1236/11516 (далі – наказ № 2097); надбавки та доплати відповідно до наказу Державного комітету з питань фізичної культури і спорту від 29.12.2002 р. № 2850 «Про затвердження порядку виплати щомісячної надбавки за вислугу років і порядку виплати щорічної грошової винагороди за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків окремим категоріям працівників спортивних шкіл усіх типів та спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю» (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 18.02.2003 р. за  № 135/7466), наказу Міністерства освіти і науки від 26.09.2005 року № 557 "Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» із змінами; можливі надбавки відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та окремих галузей бюджетної сфери від 30 серпня 2002 року № 1298, зі змінами та доповненнями.  

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: 

Посаду керівника закладу може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, з високими моральними якостями, має повну вищу освіту ступеня не нижче спеціаліста або магістра за спеціальністю “фізична культура і спорт” та стаж роботи за фахом не менше трьох років, організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, які необхідно надати  для участі в конкурсі:

  •  заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копію документа про вищу освіту з додатком;
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (фахової) діяльності не менше трьох років на день їх подання;
  • довідку про відсутність судимості;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • заяву про присутність близьких родичів у складі конкурсної комісії.

         Особа може додатково подати інші документи, які  підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

       Визначені документи подаються особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк.

Дата початку приймання документів:  з 01 лютого 2022 року.

Прийом заяв та доданих до них документів здійснюється упродовж 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу за адресою: вулиця Українська,61, смт Згурівка  Броварського району Київської області відділ освіти Згурівської селищної ради.

Прийом документів здійснюється до 16.00 год. 02 березня  2022 року.

Про дату й час проведення конкурсу претенденти будуть додатково повідомлені за вказаними контактними номерами телефону та адресою електронної пошти.

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору: БОЙКО Ніна Григорівна, провідний спеціаліст відділу освіти, телефон  (04570) 5-16-13, sekretar.zgurivka@ukr.net

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь