A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Повідомлення про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування

Дата: 28.01.2022 17:03
Кількість переглядів: 290

Повідомлення про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування «Детальний план території земельних ділянок кадастрові номери 3221955100:05:007:0086 та 3221955100:05:007:0076, з прилеглою територією орієнтовною площею 0,700 га щодо розміщення автомобільної заправної станції в адміністративних межах смт Згурівка Броварського району Київської області»

  Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Згурівська селищна рада інформує:

  1. Повна назва документа державного планування місцевого рівня (містобудівна документація) та стислий зміст: містобудівна документація «Детальний план території земельних ділянок кадастрові номери 3221955100:05:007:0086 та 3221955100:05:007:0076, з прилеглою територією орієнтовною площею 0,700 га щодо розміщення автомобільної заправної станції в адміністративних межах смт Згурівка Броварського району Київської області».

Метою розроблення детального плану території є:

  • визначення планувальної організації;
  • визначення планувальних обмежень використання території, переважних та супутніх видів використання території, містобудівних умов та обмежень;
  • визначення комплексності напрямів проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території;
  • організація транспортного і пішохідного руху;
  • охорона і поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки.

  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: орган згідно з Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності».

  3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

  а) дата початку та строки здійснення процедури: з 28 січня 2022 року та триватиме до 27 лютого 2022 року;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): пропозиції приймаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

  в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: не передбачається проведення громадських слухань;

  г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування (за наявності) та екологічною інформацією, у тому числі пов'язаною зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування: з проектом документу державного планування можливо ознайомитись на офіційному веб-порталі Згурівської селищної ради (https://zgurivska-gromada.gov.ua/), а також в адміністративному приміщенні Згурівської селищної ради, за адресою: 07601, Київська область, смт. Згурівка, вул. Українська, буд. 10 протягом 30 днів з дня оприлюднення цього повідомлення.

Відповідальна особа – начальник відділу містобудування та архітектури Згурівської селищної ради Броварського району Київської області Козаченко Тетяна Петрівна.

  ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: адміністративне приміщення Згурівської селищної ради, за адресою: 07601, Київська область, смт. Згурівка, вул. Українська, буд. 10.

Електронна адреса: zgurovkasr@ukr.net

Строк: з 28.01.2022 р. по 27.02.2022 р.;

  д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування: адміністративне приміщення Згурівської селищної ради, за адресою: 07601, Київська область, смт. Згурівка,
вул. Українська, буд. 10.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: зважаючи на географічне положення території проектування «Детальний план території земельних ділянок кадастрові номери 3221955100:05:007:0086 та 3221955100:05:007:0076, з прилеглою територією орієнтовною площею 0,700 га щодо розміщення автомобільної заправної станції в адміністративних межах смт Згурівка Броварського району Київської області» проведення транскордонних консультацій, не очікуються.

ЗВІТ про стратегічну оцінку документу державного планування

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь