Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Засідання постійної комісії з питань інформаційної політики, регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та запобіганню корупції

Дата: 26.01.2022 12:17
Кількість переглядів: 137

Фото без опису26 січня відбулося засідання постійної комісії з питань інформаційної політики, регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та запобіганню корупції під керівництвом голови комісії Євгена Чубука.

У роботі комісії взяли участь селищний голова Василь Цвик, секретар ради Ігор Феник, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сніжана Авраменко, керівники профільних структурних підрозділів.

В ході засідання присутні розглянули питання про відміну рішення Згурівської селищної ради від 22 грудня 2021 року № 1970-16-VІІІ «Про ліквідацію Служби у справах дітей та сім’ї Згурівської селищної ради», внесення змін до структури виконавчих органів Згурівської селищної ради VIII скликання, загальної чисельності апарату ради та їх виконавчих органів. У зв’язку зі змінами в структурі, погодили положення про окремі структурні підрозділи ради та затвердження Положення про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Згурівської селищної ради.

На завершення засідання члени комісії розглянули заяви депутатів про створення в селищній раді фракцій ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина», звернення депутатів до Верховної ради України та прийняли рішення про їх розгляд на пленарному засіданні сесії.

З позитивними висновки та рекомендаціями, всі питання порядку денного будуть винесені на розгляд чергової 17 сесії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь