A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відбулося засідання 17 сесії Згурівської селищної ради VIII скликання

Дата: 27.01.2022 09:55
Кількість переглядів: 204

Фото без опису27 січня під головуванням селищного голови Василя Цвика відбулося засідання 17 сесії Згурівської селищної ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь 19 із 26 депутатів.

У ході засідання депутати розглянули 308 питань порядку денного. Усі питання були попередньо опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

На початку засідання селищний голова оголосив про створення в селищній раді двох депутатських фракцій ВО"Батьківщина" та ВО "Свобода". Депутати заслухали і взяли до відома два депутатських звернення - депутатів від ВО "Свобода" до Голови Верховної Ради України про бездіяльність Київської обласної ради та депутата Володимира Семени про забезпечення правопорядку на території громади.

Низка питань, які розглянули депутати в ході засідання, стосувалася діяльності структурних підрозділів ради, зокрема, депутати прийняли рішення про відміну рішення Згурівської селищної ради від 22 грудня 2021 року № 1970-16-VІІІ «Про ліквідацію Служби у справах дітей та сім’ї Згурівської селищної ради», внесли зміни до структури виконавчих органів селищної ради, загальної чисельності апарату ради та їх виконавчих органів, структури КП "Центр культури і мистецтва.

Своїм рішенням депутати внесли зміни до персонального складу виконавчого комітету, затвердили положення про окремі структурні підрозділи ради та затвердження Положення про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Згурівської селищної ради.

В ході засідання депутати прийняли Програму фінансової підтримки КП «Згурівська ЦРА № 157» на 2022 рік, затвердили звіт про виконання бюджету Згурівської селищної територіальної громади за 2021 рік та внесли зміни бюджету Згурівської селищної територіальної громади на 2022 рік.

Блок питань порядку денного стосувався сфери землекористування: затвердження документації із землеустрою; надання дозволів на розроблення проектів із землеустрою; надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі; передачу у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства; надання дозволів на розроблення проектів відведення земельних ділянок; про передачу в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва; передачу в оренду нерозподілених земель колективної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Загалом, депутати розглянули 295 земельних питань.

Ухвалені на сесії рішення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Згурівської селищної ради відповідно до вимог чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь