Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

УВАГА! ТЕРМІН ПОДАННЯ ЗВІТУ ПРО КВОТУ З ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ 01 ЛЮТОГО 2022 РОКУ

Дата: 06.01.2022 11:18
Кількість переглядів: 1359

Фото без описуНагадуємо! Роботодавці – підприємства, установи, організації незалежно від форми власності з чисельністю штатних працівників від 8 осіб,  мають подавати звіт до центрів зайнятості не пізніше 1 лютого 2022 року.

Квота – норматив працевлаштування громадян, зазначених у част. першої ст. 14 Закону України «Про зайнятість населення» (крім осіб з інвалідністю), у розмірі:

  • 5 відсотків середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік для підприємств, установ та організацій з чисельністю штатних працівників понад 20 осіб;
  • не менше однієї особи у середньообліковій чисельності штатних працівників для підприємств, установ та організацій з чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб для працевлаштування осіб, яким до настання права на пенсію за віком відповідно до ст. 26 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» залишилося 10 і менше років.

Для отримання більш  детальної інформації звертайтеся до Згурівської районної філії Київського обласного центру зайнятості  – сектор взаємодії з роботодавцями (каб.7) та за телефоном (04570)51028.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь