Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Подаруй дитині диво

Дата: 30.12.2021 14:51
Кількість переглядів: 553

Фото без описуПід час відкриття Резиденції Діда Мороза вперше в Згурівській громаді оголошено про відкриття Благодійної акції «Подаруй дитині диво», метою якої був збір подарунків для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Відчути себе у ролі справжнього чарівника мали змогу всі. Для цього варто було лише подарувати частинку своєї любові і турботи дітям, адже радісний дитячий сміх дорожчий всіх скарби на світі!

Активну участь у Благодійній акції «Подаруй дитині диво» взяли селищний голова Василь Цвик, начальник управління з питань організації ДКІД Сніжана Авраменко, Центр культури і мистецтва Згурівської селищної ради та підприємець Лідія Колесник.

А що найбільше радує, то це те, що наші юні земляки також не залишаються осторонь хороших справ – це Черепинець Уляна, Самутін Владислав, Скринник Єва та Глєб, Ейзембрук Софія, які також передали свої подарунки.

Сьогодні працівники служби у справах дітей та сім’ї Згурівської селищної ради передали всі подарунки, а це іграшки, книжки, розфарбовки, інтерактивні іграшки, набори для творчості, солодощі, мікрофон для караоке, солодощі, продуктовий набір, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям з багатодітних сімей, а також іншим дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь