A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

У ЗГУРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛАСЯ РЕЗИДЕНЦІЯ ДІДА МОРОЗА

Дата: 26.12.2021 10:49
Кількість переглядів: 399

Фото без описуПопри усі важливі справи і турботи, якими зайняті дорослі щодня, а особливо в кінці року, у дітей має бути святковий новорічний настрій!

А Дід Мороз і Снігуронька, як всім відомо, є невід’ємними персонажами новорічно-різдвяних свят.

Саме тому сьогодні в Згурівці, на площі біля фонтану, зібралися всі бажаючі, аби разом зі всією громадою урочисто відкрити Резиденцію Діда Мороза.

Яскравості всій церемонії надавали вражаючі фото зони з казковими персонажами, на будь- який смак, які не залишили байдужими не тільки дітей, а і їх батьків.

З нетерпінням та неабияким пожвавленням чекали всі на початок святкового дійства. І ось... ведуча урочистого повідомила про початок святкувань.

Гучними оплесками і неймовірними емоціями зустрічали всі Діда Мороза та Снігуроньку, які завітали на свято і закружляли всіх діток у веселому хороводі. Бажаючих було так багато, що хоровод з казковими персонажами розрісся на всю святкову площу.

А далі - приємна церемонія нагородження. Вітаючи всіх жителів громади селищний голова Василь Цвик побажав усім веселих новорічних свят, щирих дитячих посмішок, миру та злагоди кожній родині.

Наш голова вручив подарунки учасникам конкурсу з виготовлення новорічних прикрас "Новорічний вернісаж", який проходив у всіх навчальних закладах громади. Доречі, саме ці іграшки, виготовлені в рамках цього конкурсу, наразі прикрашають головну новорічну площу Згурівської громади. Подарунки отримали всі освітні заклади без виключення.

Нагороду Броварської РДА з рук Василя Вікторовича Цвика отримала Юлія Шульга, яка протягом останнього року доклала неймовірних зусиль для збору коштів на лікування нашого маленького земляка Єгора Кудрявського.

Подарунків вистачало на всіх. Свій подарунок від Діда Мороза, отримав і селищний голова Василь Цвик, як подяку за подароване дітям та дорослим свято.

І ось нарешті селищний голова разом з Дідом Морозом і Снігуронькою на радість всіх дітей, які протягом всієї офіційної частини з нетерпінням пританцьовували біля сцени в очікуванні, урочисто відкрили Резиденцію. А ще селищний голова оголосив про початок Благодійної акції "Подаруй дитині диво" , в рамках якої кожен охочий зможе поділитися новорічним подарунком, віднісши його до Резиденції Діда Мороза. Всі подарунки по закінченню акції будуть передані дітям з малозабезпечених сімей.

Радісний святковий настрій не покидав головну площу упродовж усього свята. Адже всі так на нього чекали. На дітей очікували подарунки, солодощі, розваги. Кожен бажаючий зміг зробити фото напам'ять з казковими героями, зайти в гості до Діда Мороза та Снігуроньки й зануритися в справжню новорічну казку.Дорослі ж насолоджувалися яскравою концертною програмою у виконанні солістів Центру культури і мистецтва, смачним глінтвейном та кавою, які були такими доречним в досить прохолодну погоду.

Та на цьому свято для наймолодших мешканців громади не закінчується. Протягом вихідних, до 28 грудня, всі охочі можуть приходити на гостини до Резиденції, писати листи із мріями та передноворічні вітальні листівки, гратися, забавлятися і пустувати.

Дуже багато схвальних відгуків від гостей Резиденції Діда Мороза, що відкрилася в Згурівці, прозвучало на адресу організаторів та учасників даного заходу. Люди ділилися світлинами на фоні святкових локацій та з господарями свята – Дідом Морозом та Снігуронькою.

А отже, можна з упевненістю сказати, що свято вдалося на славу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь