A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Головна ялинка Згурівської громади засвітила новорічні вогні

Дата: 19.12.2021 19:07
Кількість переглядів: 139

Фото без описуНа відкриття новорічної красуні у День Святого Миколая зібрались десятки, а то навіть і сотні жителів Згурівки та навколишніх сіл.

Адже таке масштабне святкування жителі громади вже і не пам’ятають.

Стартувало свято з традиційного привітання Згурівського селищного голови Василя Цвика, який побажав усім миру, здоров’я, благополуччя усім родинам, яскравих, незабутніх новорічних та різдвяних свят, веселощів та розваг.

А цього і справді на святі вистачало всім: справжнє новорічне містечко з різноманітними святковими локаціями, янголами, сніговиками, вражаючими світловими тунелями викликали сьогодні неабияку зацікавленість у гостей свята. Адже кращих фотозон і не знайдеш.

Усіх, хто завітав на свято частували безкоштовним глінтвейном та кавою. Для дітей були приготовані різноманітні солодощі – мандарини, цукерки, надзвичайно корисний козячий сир, печиво, смажений маршмелоу та чай.

Виступи аматорських колективів та солістів Центру культури і мистецтва, нагородження учасників конкурсів, організованих креативними членами Молодіжної ради на кращий малюнок та краще новорічне привітання, які тривали протягом останніх двох тижнів, яскраві та запальні ельфи, які всіляко розважали як малечу, так і дорослих.

Неабияке пожвавлення викликав конкурс на краще селфі, а найпопулярнішим селфі сьогодні стало фото із нашим селищним головою Василем Цвиком, і як нагорода – подарунки та сюрпризи від організаторів свята.

Розваг вистачало сповна! Дитячий сміх, гарний настрій, новорічна красуня, яка в цьому році вдалася надзвичайно гарною та пишною, тепла дружня атмосфера, попри прохолодний та дощовий вечір – усе це яскраві миттєвості святкування відкриття головної новорічної ялинки Згурівської громади.

Бракувало хіба що снігу та гри у сніжки, але все це у нас попереду, адже новорічні свята лише розпочинаються.

Хай вони стануть для кожного з нас радісними та щедрими, додадуть життєвих сил, окрилять душі та серця, стануть початком нових ідей, досягнень цікавих подій та зустрічей, стануть продовженням успішних задумів та справ.

До зустрічі біля головної ялинки!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь