A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 21.12.2021 11:12
Кількість переглядів: 168

Фото без описуСьогодні, 21 грудня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Згурівської селищної ради, яке провів селищний голова Василь Цвик.

Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.Серед перших питань порядку денного члени виконкому схвалили проект бюджету Згурівської громади на 2022 рік. Далі затвердили фінансовий план Згурівської лікарні на 2022 рік, вартість послуг з розроблення, видачі для населення та інших споживачів технічних умов на приєднання до систем централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, а також розглянули питання встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги з вивезення та утилізації рідких побутових відходів, що надаються Згурівським ККП.

Серед численних питань порядку денного визначили перелік об’єктів для відбування громадських робіт на 2022 рік для порушників та засуджених.

Також прийняли рішення стосовно переліку посадових осіб, уповноважених на вчинення нотаріальних дій, складання протоколів про адміністративні правопорушення та ведення військового обліку.

В ході засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, благоустрою, майнових питань, про зміну адрес об’єктів нерухомого майна, продажу піротехнічних засобів, розміщення зовнішньої реклами, затверджено звіт про роботу адміністративної комісії, розглянуто питання про оголошення конкурсу на визначення перевізника, та схвалено проект Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2022-2026 роки.

6 заяв сьогоднішнього засідання стосувалися накладення адміністративних стягнень на громадян за порушення правил реєстрації, 3 заяви - про знання з квартирного обліку, затвердили 4 акти з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам та 1 акт тимчасової комісії з розгляду звернення жительки громади.

Окремо члени виконкому розглянули проекти рішень, що стосувалося виділення та надання матеріальної грошової допомоги, з 6 поданих заяв, позитивний результат отримали 5 заяв про виділення допомоги онкохворим. По закінченню члени виконкому проголосували за повернення сміттєвих баків на кладовище по вулиці Українській в смт Згурівка з 1 березня наступного року. Дане питання було порушене Іваном Цахом, членом виконавчого комітету під час засідання.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, які відповідно до регламенту та чинного законодавства будуть оприлюднені на сайті Згурівської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь