Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Обговорення пропозицій щодо переліку видів громадських робіт

Дата: 21.12.2021 15:37
Кількість переглядів: 314

Фото без опису21 грудня в залі засідань Згурівської cелищної ради відбувся круглий стіл на тему: «Обговорення пропозицій щодо переліку видів громадських робіт, які мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам громади та сприятимуть соціальному розвитку».

У його роботі взяли участь Згурівський селищний голова Василь Цвик, секретар ради Ігор Феник, старости старостинських округів громади, заступник директора Згурівської РФ КОЦЗ Валентина Батаченко, завідувач сектору взаємодії з роботодавцями Віта Демідьон, соціальні партнери та представники засобів масової інформації.

Учасники круглого столу обговорили перелік видів громадських робіт, які мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам громади та сприятимуть соціальному розвитку, які необхідно затвердити на засіданні виконавчому комітету селищної ради на 2022 рік.

Заступником директора Згурівської РФ Валентиною Батаченко проведено презентацію роботи служби зайнятості з нагоди 31-ої річниці її створення.

Учасники засідання дійшли згоди, що сьогодні надзвичайно важливим є об’єднання зусиль усіх, хто бере участь у формуванні соціально-економічної стратегії розвитку та реалізації державної політики зайнятості в громаді. І запорукою успіху у цьому є постійна співпраця служби зайнятості з органами місцевого самоврядування, роботодавцями та соціальними партнерами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь