A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Перепідготовка або підвищення кваліфікації ваших працівників шляхом отримання ваучера

Дата: 17.12.2021 11:11
Кількість переглядів: 335

Фото без опису16 грудня у Згурівській районній філії КОЦЗ відбувся семінар на тему: «Перепідготовка або підвищення кваліфікації ваших працівників шляхом отримання ваучера». На семінарі були присутні представники Центру надання соціальних послуг Згурівської селищної ради Лариса Здор та Третього відділу Броварського РТЦК.СП Тамара Смолічева.

Провідний фахівець  відділу взаємодії з роботодавцями філії Світлана Цах поінформувала про розширення можливостей для підняття конкурентоспроможності осіб віком старше 45 років, страховий стаж яких становить не менш 15 років шляхом отримання ваучера  особами до досягнення ними пенсійного віку. Також розповіла про три  цільові групи населення, які мають право отримання ваучера:

- особи, звільнені з військової служби (крім військовослужбовців строкової служби), служби в органах внутрішніх справ, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, органів і підрозділів цивільного захисту, податкової міліції або Державної кримінально-виконавчої служби України у зв’язку із скороченням чисельності штату або за станом здоров’я до досягнення ними  пенсійного віку, за наявності вислуги не менше 10 років;

 -   особи, звільнені з військової служби після участі у проведенні антитерористичної операції, з числа інвалідів до отримання права на пенсію;

 -  внутрішньо переміщені особи працездатного віку за відсутності підходящої роботи.

Світлана Олександрівна детально розповіла роботодавцям про порядок видачі ваучерів, перелік професій, спеціальностей для навчання та напрямків підвищення кваліфікації. Навчання здійснюється професійно-технічними та вищими навчальними закладами, які мають ліцензію на провадження діяльності з надання освітніх послуг.

По закінченню заходу учасники обмінялись враженнями від участі у заході та  висловили вдячність фахівцям  філії за змістовний семінар.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь