Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

"Успішна громада-якісна школа"

Дата: 08.12.2021 13:09
Кількість переглядів: 385

Фото без описуСьогодні у приміщенні Броварської райдержадміністрації відбулася зустріч заступників голів територіальних громад, начальників відділів освіти, директорів закладів загальної освіти Броварського району у рамках інформаційної кампанії "Успішна громада-якісна школа". Участь у заході взяли і освітяни Згурівської громади.

Під час зустрічі обговорили питання проведення освітньої реформи та роль органів місцевого самоврядування у забезпеченні якості освіти.

Новопризначеним директорам навчальних закладів вручили Абетки для директора, представникам громад - Порадник для голів та управлінців освітою територіальних громад.

Інформаційна кампанія "Успішна громада - якісна школа" проводиться Державною службою якості освіти до Дня місцевого самоврядування.

В умовах децентралізації та реалізації Нової української школи завдання органів місцевого самоврядування - створити дієву систему управління та забезпечити належну якість освіти. Державна служба якості освіти надає всебічну підтримку задля подолання викликів, що постають на цьому шляху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь