A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Привітали військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2021 10:17
Кількість переглядів: 152

Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, немає вищої честі, ніж бути захисником рідної землі. 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України. Це свято об'єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави.

Сьогодні, з нагоди свята, вітання від секретаря ради Ігоря Феника та начальника управління з питань організації ДКІД приймали військовослужбовці третього відділу Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Миру та злагоди, віри та сили, успіхів у повсякденному житті, впевненості у своїх силах, мужності та відваги у військовій службі бажали вітаючі винуватцям свята.

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності країни та високий патріотизм подякою Згурівської селищної ради відзначено:

Маргариту Пономаренко, старшого солдата, оператора ЄДРПВР, Леоніда Сидоренка, старшого сержанта, водія та Ігоря Рабосюка, заступника заступника начальника третього відділу Броварського РТЦК та СП.

Щира подяка усім, хто стоїть на захисті українських кордонів, цілісності, неподільності та єдності нашої країни. За те, що маємо змогу мирно навчатися, працювати, піклуватися про родини. Дякуємо за вашу хоробрість, силу й безмежну любов до Батьківщини. Пам’ятаємо кожного, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь